Thursday , April 25 2024

Foresta revine sâmbătă, pe stadionul Areni, pentru meciul cu Ştiința Miroslava

Programată de la ora 15.00, partida va consemna revenirea sârbului Ivan Gvozdenovic pe banca tehnică a “galben-verzilor”. Penultima etapă din sezonul regular al Ligii a III-a mai programează meciurile Dante Botoșani – Bucovina Rădăuți și Hușana Huși – Şomuz Fălticeni

Foresta primește sâmbătă, cu încpere de la ora 15.00, vizita Ştiinței Miroslava, în primul meci pe care “galben-verzii” îl dispută pe stadionul Areni de la ridicarea tuturor restricțiilor pentru spectatori.

Partida va consemna și revenirea pe banca tehnică a Forestei a sârbului Ivan Gvozdenovic, cel care a condus în ultimele zile antrenamentele echipei sucevene.

Derbyul etapei a fost mutat la Fălticeni din cauza refugiaților

Bucovina Rădăuți are șansa de a-și asigura matematic calificarea în play-off cu o victorie în fața liderului Dante Botoșani, cele două formații urmând să se întâlnească sâmbătă, de la ora 15.00, pe stadionul “Constantin Jamaischi” din Fălticeni, în condițiile în care pe arena din Dorohoi, acolo unde își desfășoară de obicei gruparea botoșăneană meciurile de pe teren propriu, este amenajată acum o tabără pentru refugiații din Ucraina.

Într-un alt meci din penultima etapă a sezonului regular al Ligii a III-a, Şomuz Fălticeni își apără locul de play-off pe terenul Hușanei Huși.

Programul etapei a XVII-a:

Sporting Vaslui – Ceahlăul Piatra Neamț

CSM Bacău – CSM Pașcani

Dante Botoșani – Bucovina Rădăuți

Hușana Huși – Şomuz Fălticeni

Foresta Suceava – Ştiința Miroslava

În meciurile directe din turul campionatului s-au înregistrat următoarele rezultate: Ştiința Miroslava – Foresta Suceava 2-3, Bucovina Rădăuți – Dante Botoșani 0-4 și Şomuz Fălticeni – Hușana Huși 1-0.

La finalul primei faze a campionatului, primele patru clasate se vor califica în play-off, iar ultimele șase vor evolua în play-out. Apoi, primele două clasate în play-off merg la barajul de promovare, iar ultimele două clasate în play-out vor retrograda în ligile județene. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …

One comment

  1. O rusine a ajuns fotbalul sucevean , echipa Sucevei a ajuns sa se chinuie prin liga a treia , fiind dominata de scandaluri stupide la nivelul conducerii , este o iresponsabilitate si bataie de joc , fiind oglinda a tot ceea ce se intampla in toate domeniile activitatii economico-sociale din judet de care se face responsabila conducerea administratiei publice judetene !!!