Tuesday , April 16 2024

Foresta revine pe Areni pentru restanța cu Hușana

Cele două formații se întâlnesc astăzi, de la ora 17.00, într-un meci contând pentru prima etapă a Ligii a III-a

Foresta revine astăzi, de la ora 17.00, pentru meciul restant cu Hușana Huși, contând pentru prima etapă a Ligii a III-a.

Partida ar fi trebuit să se dispute la sfârșitul lunii august, doar că atunci “galben-verzii” se aflau în carantină din cauza coronavirus, astfel că meciul a fost amânat de Federația Română de Fotbal.

Andrei Ciutac, președintele Forestei, a declarat că doar 3 dintre cei 24 de jucători din lot au acceptat să se vaccineze anti-COVID-19. “Membrii staff-ului tehnic sunt cu toții vaccinați, inclusiv antrenor principal, secundul și maseurul. Din păcate, nu se vaccinează și fotbaliștii. Au făcut vaccinul doar trei dintre ei. Ceilalți au fel de fel de motive pentru care nu vor să se vaccineze, dar nu pot să oblig pe nimeni. Am încercat să le explic, să le aduc argumente și prin puterea propriului exemplu, însă fără folos. Le-am mai explicat că au colegi care s-au vaccinat și sunt bine mersi. Cei cinci care au trecut prin boală nu necesită, teoretic, vaccinarea”, a declarat Ciutac, care a precizat că jucătorii nevaccinați sau care nu au trecut prin boală, 18 la număr, sunt testați săptămânal pe banii clubului.

Ionuț Moșteanu, antrenorul Forestei, nu va putea conta la meciul de astăzi pe portarul Alexandru Tătaru, accidentat, și pe juniorul Marian Ilie, suspendat după cartonașul roșu încasat în runda precedentă. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Jurnaliștii francezi nu-l uită și nu-l iartă pe arbitrul român Istvan Kovacs

UEFA a desemnat, duminică, arbitrul partidei din manșa retur a sferturilor de finală ale Ligii …