Saturday , April 20 2024

Foresta revine pe Areni pentru meciul cu KSE Târgu Secuiesc

Cele două formații se întâlnesc mâine, de la ora 17.00, în cadrul etapei a XXI-a a Ligii a III-a. “Trebuie să intrăm bine în meci, să marcăm din primele 15-20 de minute”, a anunțat antrenorul Selim Benachour. Bucovina Rădăuți – Ştiința Miroslava și Şomuz Fălticeni – Sporting Liești sunt alte două meciuri programate mâine în Liga a III-a 

Foresta revine la sfârșitul acestei săptă­mâni în fața publicului sucevean pentru meciul cu KSE Târgu Secuiesc, programat mâine, de la ora 17.00, pe stadionul Areni, în cadrul etapei a XXI-a din Liga a III-a.

“Galben-verzii” speră să obțină a treia victorie de la startul sezonului de primă­vară, mai ales că au de luat și o revanșă în fața covăsnenilor după înfrângerea cu 1-4 din tur. “Revenim în competiție după o pauză de o săptămână și trebuie să câștigăm acest meci. Nu va fi ușor pentru că echipa din Târgu Secuiesc are calitate, joacă deschis, își asumă riscuri și are doi-trei jucători de care trebuie să avem grijă. Trebuie să intrăm bine în meci, să marcăm din primele 15-20 de minute. Până acum am disputat patru meciuri în retur, dar niciunul nu a fost de referință. Băieții au arătat însă caracter, pentru că au revenit în două jocuri în care am fost conduși. Aștept un meci în care să jucăm bine din primul până în ultimul minut”, a spus antrenorul Selim Benachour.

“Ne așteaptă un meci greu pentru că cei din Târgu Secuiesc au o echipă bună. Ştim asta din tur. Dacă nu o să mai facem aceleiași greșeli, singur o să câștigăm”, a spus atacantul Robert Gru­mezescu. “Tot campionatul, am făcut greșeli în apărare. Dacă le vom elimina, ne putem bate cu orice echipă din seria întâi”, a adăugat Paul Mateciuc.

Foresta se confruntă cu trei probleme în cadrul lotului. Lungu și Rigoni încă nu s-au recuperat după accidentări, în vreme ce Pavel este incert din cauza unei dureri la gleznă. În schimb, conducerea de pe Areni a reușit să-l legitimeze pe fundașul lateral Vlad Mocanu (CSM Roman).

Bucovina Rădăuți și Ştiința Miroslava se întâlnesc în derbyul etapei

Derbyul etapei se joacă pe stadionul Municipal din Rădăuți, acolo unde mâine, de la ora 17.00, Bucovina întâlnește formația Ştiința Miroslava. “Este un meci foarte important în încercarea noastră de a termina sezonul pe podium. Dacă vom câștiga, ne vom îndepărta la trei puncte de Miroslava și am avea și un meci mai puțin disputat. Este o formație pe care am bătut-o de două ori în actualul sezon, o dată în Cupa României și o dată în campionat, dar niciun meci nu seamănă cu altul. Probabil că și oaspeții vin la Rădăuți cu gânduri de revanșă. Important este ca jucătorii să fie conectați la importanța meciului și să arate acea agresivitate pozitivă în joc”, a declarat antrenorul Dorin Goian. Accidentat ușor la gleznă, Cerlincă este incert pentru meciul de mâine.

Şomuz Fălticeni primește vizita gălățenilor de la Sporting Liești

Tot pe teren propriu va evolua în această etapă și Şomuz Fălticeni, echipa pregătită de Geo Stanca și Iulian Darabă urmând să înfrunte mâine, de la ora 17.00, pe stadionul Tineretului, formația din Liești.

“Este un meci foarte important pentru noi în încercarea de ne îndeplini obiectivul: acela de a rămâne în Liga a III-a. Întâlnim un adversar care joacă foarte bine în deplasare, dar și noi am făcut două meciuri bune acasă în retur. Sperăm să rămânem constanți pe teren propriu și să păstrăm toate cele trei puncte la Fălticeni”, a declarat Iulian Darabă.

Gruparea fălticeneană se confruntă cu patru probleme de lot înaintea meciului împotriva gălățenilor de la Sporting Liești. Kuruc are mâna în ghips, Luchian este suspendat, iar Neagoe și C. Buziuc sunt incerți.

În meciul tur, Şomuz a pierdut în deplasare, la Liești, cu scorul de 0-2.

Programul etapei a XXI-a:

FC Botoșani II – Oțelul Galați

Foresta Suceava – KSE Târgu Secuiesc

CSM Focșani – Metalul Buzău

Şomuz Fălticeni – Sporting Liești

Bucovina Rădăuți – Ştiința Miroslava

Gloria Buzău – CSM Pașcani

Ceahlăul Piatra Neamț – Sănătatea Darabani

CSM Râmnicu Sărat va sta în această rundă. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …