Friday , April 19 2024

Foresta revine pe Areni pentru meciul cu Huşana Huşi

Cele două formaţii se întâlnesc sâmbătă, de la ora 15.00, într-un meci contând pentru etapa a V-a a Ligii a III-a. Ieşiţi negativi la testele COVID-19, “galben-verzii” vor fi conduşi de pe banca tehnică de Bogdan Tudoreanu şi Vasile Prisacă

Foresta primeşte, sâmbătă, cu începere de la ora 15.00, pe stadionul Areni, vizita liderului surprinzător al seriei întâi a Ligii a III-a, Huşana Huşi, într-un meci din cadrul etapei a V-a.

La acest joc, “galben-verzii” vor fi conduşi de pe bancă de Bogdan Tudoreanu şi Vasile Prisacă, în condiţiile în care antrenorii Dorin Goian şi Daniel Bălan şi-au reziliat contractele cu gruparea de pe Areni la mijlocul acestei săptămâni.

În cursul zilei de joi, componenţii lotului şi ai staff-ului au efectuat un nou rând de teste COVID-19, rezultatele tuturor fiind negative, a anunţat conducerea Forestei.

Celelalte două echipe sucevene din Liga a III-a evoluează în deplasare în etapa a V-a, Somuz Fălticeni la Miroslava, iar Bucovina Rădăuţi la Piatra Neamţ, contra Ceahlăului.

Programul etapei a V-a:

Juniorul Vaslui – Dante Botoşani

CSM Paşcani – Bradu Borca

Foresta Suceava – Huşana Huşi

Stiinţa Miroslava – Somuz Fălticeni

Ceahlăul – Bucovina Rădăuţi

La finalul sezonului, primele două clasate în serie se vor califica în semifinalele play-off-ului de promovare în Liga a II-a, în vreme ce ultimele două clasate vor retrograda în ligile judeţene. (Dănuţ CHIDOVET)
secretarasite

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …

No comments

  1. Ultima liga ,acesta este nivelul Sucevei in toate domeniile activitatii economico-sociale , condusa de cuplul “renumit” Flutur /Lungu , carpeli si manareli ………