Tuesday , April 23 2024

Foresta primește vizita liderului Gloria Buzău

Cele două formații se vor înfrunta mâine, de la ora 18.00, în ultimul meci programat pe stadionul Areni în sezonul 2018/2019 al Ligii a III-a. “Respectăm echipa din Buzău, dar trebuie să ne câștigăm punctele acasă”, a declarat antrenorul Florin Cristescu

Foresta înfruntă mâine, cu începere de la ora 18.00, formația Gloria Buzău, în ultimul meci programat pe stadionul Areni în cadrul sezonului 2018/2019 al Ligii a III-a. Trupa antrenată de Florin Cristescu este pornită să-i provoace prima înfrân­gere liderului Seriei I.

“Mai avem două săptămâni foarte grele, în care le-am spus jucătorilor că vreau determinare totală la antrenamente. Urmează două meciuri importante. Primul este cu ocupanta locului întâi, Gloria Buzău, o formație pe care o respectăm, dar în fața căreia trebuie să ne câștigăm punctele acasă. Nu vom avea o primă specială la acest meci, dar sperăm să facem un joc frumos, care să mulțumească spectatorii care vor veni sâmbătă pe stadion”, a spus antrenorul principal al Forestei.

Şeful băncii tehnice de pe Areni se confruntă cu câteva probleme de lot. Pavel este în continuare accidentat, în vreme ce Grumezescu, Celeadnic, Vițelaru și Căinari nu sunt momentan la capacitate maximă.

Florin Cristescu a vorbit și despre posibilitatea de a rămâne pe banca tehnică a Forestei și în sezonul viitor, când “galben-verzii” intenționează să se bată pentru promovare. “Deocamdată nu s-a discutat nimic vis-à-vis de rămânerea mea ca antrenor principal. Dacă nu voi fi ales, voi rămâne în staff-ul tehnic ca team-manager. Conducerea clubului va lua o decizie, dar cu siguranță, în cazul numirii unui nou antrenor, voi fi întrebat și eu”, a precizat Florin Cristescu.

Tehnicianul sucevean vrea o selecție printre jucătorii tineri imediat după terminarea actualului sezon. “La terminarea campionatului, vreau să fac o selecție între jucătorii născuți în 2000, 2001 și 2002. De asemenea, ar trebui aduși câțiva jucători seniori, dar și un al treilea portar. Momentan avem un lot subțire, format din doar 19 jucători. Dacă apar cartonașe sau accidentări, nu mai putem face schimbări și este o situație destul de greu de gestionat”, a spus Florin Cristescu.

Penultima etapă a Ligii a III-a va fi deschisă astăzi de meciul dintre Şomuz Fălti­ceni șI FC Botoșani II, programat cu începere de la ora 18.00, pe stadionul Tineretului. Mâine, de la aceiași oră, în ultima deplasare a sezonului, CSM Bucovina Rădăuți va evolua la Focșani.

Programul penultimei etape:

Şomuz Fălticeni – FC Botoșani II

Metalul Buzău – CSM Pașcani

Oțelul Galați – CSM Râmnicu Sărat

Sporting Liești – Ştiința Miroslava

KSE Târgu Secuiesc – Sănătatea Darabani

Foresta Suceava – Gloria Buzău

CSM Focșani – Bucovina Rădăuți

Ceahlăul va sta în această rundă. (Dănuț CHIDOVEȚ)

 

Vezi si

Patru arbitri români vor oficia la EURO 2024, în frunte cu Istvan Kovacs

Patru arbitri români, în frunte cu Istvan Kovacs, vor oficia la Campionatul European de fotbal …