Sunday , October 2 2022

Foresta poate urca pe primul loc în play-off cu o victorie la Bucecea

“Galben-verzii” întâlnesc sâmbătă, de la ora 17.00, liderul Dante Botoșani, într-un meci contând pentru etapa a II-a din play-off-ul Seriei I a Ligii a III-a

Foresta are șansa să urce pe primul loc în play-off-ul Seriei I a Ligii a III-a cu o victorie în meciul pe care îl dispută sâmbătă, cu începere de la ora 17.00, pe terenul sintetic din Bucecea, în fața celor de la Dante Botoșani.

În sezonul regular, fiecare echipă s-a impus pe teren propriu cu același scor: 1-0.

Într-un alt meci al rundei a II-a, Bucovina Rădăuți va evolua sâmbătă, de la aceiași oră, pe terenul celor de la Hușana Huși.

În sezonul regular, a fost 0-0 la Huși și 3-2 pentru gazde la Rădăuți.

Programul etapei a II-a din play-off:

Hușana Huși – Bucovina Rădăuți

Dante Botoșani – Foresta Suceava.

La finalul play-off-ului Seriei I, primele două clasate se vor califica la barajul de promovare, acolo unde vor întâlni primele două clasate în play-off-ul Seriei a II-a.

În play-out-ul Ligii a III-a, Şomuz Fălticeni va juca sâmbătă, de la ora 17.00, pe terenul penultimei clasate, CSM Bacău.

În sezonul regular, a fost 2-1 la Fălticeni și 3-2 în retur, la Bacău.

Programul etapei a III-a din play-out:

CSM Pașcani – Ştiința Miroslava

CSM Bacău – Şomuz Fălticeni

Ceahlăul Piatra Neamț – Sporting Vaslui.

La finalul play-out-ului, ultimele două clasate vor retrograda direct în Liga a IV-a, acolo unde poate ajunge și echipa situateă pe locul 4, dacă are cea mai slabă linie de clasament din toate cele zece serii. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Foresta a părăsit cu fruntea sus Cupa României. “Galben-verzii” au pierdut la limită cu UTA Arad, în fața a 4.000 de spectatori pe Areni (FOTO, VIDEO)

Foresta a părăsit cu fruntea sus Cupa României, după ce a pierdut la limită, scor …