Thursday , April 25 2024

Foresta nu s-a prezentat la Călărași și a terminat campionatul pe locul 12

Echipa suceveană va pierde meciul din ultima etapă cu scorul de 0-3 și va fi amendată cu 1.000 de lei. “Am făcut eforturi extrem de mari în ultima perioadă pentru a putea termina acest campionat, însă pentru acest meci nu am reușit să ne organizăm pentru a ne deplasa până la Călărași. Am fost părăsiți de toată lumea și am ajuns unde am ajuns. Sper că în ceasul al 12-lea se va găsi o soluție pentru ca Foresta să poată continua activitatea la nivelul ligii secunde și din sezonul viitor”, a precizat președintele Consiliului de Administrație al clubului Foresta, Andrei Ciutac 

Foresta

Foresta a încheiat sezonul 2016/2017 al Ligii a II-a în cel mai rușinos mod posibil. Aflată în pragul desființării, echipa suceveană nu s-a prezentat la partida programată sâmbătă, la Călărași, urmând să piardă întâlnirea cu scorul de 0-3. Fiind la prima reprezentare, “galben-verzii” vor scăpa doar cu o amendă de 1.000 de lei.

„Din păcate, încheiem acest campionat nu într-un mod tocmai plăcut, nereușind să facem deplasarea la Călărași pentru ultima etapă a campiona­tului. Am făcut eforturi extrem de mari în ultima perioadă pentru a putea termina acest campionat, însă pentru acest meci nu am reușit să ne organizăm pentru a ne deplasa până la Călărași. Am fost părăsiți de toată lumea și am ajuns unde am ajuns. Vreau să mulțumesc tuturor celor care ne-au susținut în toată această perioadă și sper că în ceasul al 12-lea se va găsi o soluție pentru ca Foresta să poată continua activitatea la nivelul ligii secunde și din sezonul viitor”, a declarat președintele Consiliului de Administrație al clubului Forestei, Andrei Ciutac.

Foresta a încheiat sezonul pe locul 12 în clasamentul Ligii a II-a. Juventus București și Sepsi Sfântu Gheorghe au promovat în premieră în Liga I, UTA Arad va juca la baraj cu ACS Poli Timișoara, iar Metalul Reșita a ­re­trogradat teoretic în Liga a III-a.

Rezultatele ultimei etape:

Olimpia Satu Mare – Dacia Unirea Brăila 7-0

Juventus București – Metalul Reșița 3-0

Academica Clinceni – CS Balotești 1-1

CS Afumați – FC Brașov 2-1

UTA Arad – Chindia Târgoviște 2-2

Sepsi Sfântu Gheorghe – CS Mioveni 1-1

Dunărea Călărași – Foresta Suceava 3-0

Politehnica Timișoara și Luceafărul Oradea au stat.

(Dănuț CHIDOVET)

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …