Thursday , March 28 2024

Foresta n-a mai ajuns la amicalul de la Focșani, după ce autocarul „galben-verzilor” s-a stricat pe drum

Delegația Forestei a stat două ore pe marginea drumului, la Moțca, după care s-a întors la Suceava cu alt autocar

Foresta a fost nevoită să-și anuleze meciul amical pe care ar fi trebuit să-l dispute sâmbătă, pe terenul celor de la CSM Focșani, după ce autocarul cu care delegația suceveană a plecat spre Vrancea s-a stricat pe drum, la Moțca.

Trași pe dreapta vreme de aproape două ore, „galben-verzii” au făcut cale întoarsă spre Suceava cu alt mijloc de transport.

Duminică dimineață, cei de la CSM Focșani au venit cu propunerea să trimită autocarul lor până Suceava, astfel ca Foresta să se prezinte totuși la meci, însă oficialii suceveni nu au acceptat această variantă, iar partida-test a picat definitiv.

Trupa lui Ivan Gvozdenovic a rămas cu doar patru jocuri disputate de la startul pregătirilor de iarnă, în care a înregistrat o victorie, un egal și două înfrângeri: 9-1 cu CSM Pașcani, 1-1 cu Sporting Vaslui, 1-2 cu Gloria Buzău și 0-2 cu Aerostar Bacău.

În continuarea programului, Foresta va mai întâlni Ştiința Miroslava (24 februarie), Dacia Unirea Brăila (27 februarie) și Şomuz Fălticeni (3 martie). (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …