Friday , May 3 2024

Foresta n-a găsit drumul spre gol la Liești

Echipa suceveană a remizat alb, scor 0-0, în meciul disputat sâmbătă, pe terenul celor de la Sporting, în cadrul etapei a VIII-a din Liga a III-a u Foresta a picat pe locul 7 în clasament 

Foresta Suceava a remizat alb, scor 0-0, în meciul disputat sâmbătă după-amiază, pe terenul gălă­țenilor de la CS Sporting Liești, în cadrul etapei a VIII-a din Liga a III-a.

Trupa antrenată de Selim Benachour, Bogdan Tudoreanu și Mihai Guriță și-a creat câteva ocazii bune pe parcursul primei reprize, când Bouadjia a încercat să-l lobeze pe portarul advers, dar i-a fost furată mingea, Grumezescu a trimis în plasa laterală din interiorul careului, Rigoni și-a încercat în două rânduri tirul de la distanță, iar Onofraș a fost blocat în momentul șutului de un fundaș al gazdelor.

“Galben-verzii” s-au tăiat în repriza secundă, când gaz­dele au solicitat penalty și acordarea celui de-al doilea cartonaș galben la o intervenție a lui Mateciuc în interiorul careului.

Sporting – Foresta s-a terminat 0-0, iar echipa suceveană coboară pe locul 7, la opt puncte în urma liderului Oțelul.

Foresta Suceava: Cotună – Ionescu, Celeadnic, Mateciuc, Nguyen – Seven, Pa­rou­ty – Bouadjila, Rigoni, Ono­fraș – Grumezescu. Bel­di­man și Artenie au intrat pe parcurs.

“Galben-verzii” au profitat de vizita în sudul Mol­dovei și au urmărit pe viu meciul dintre Oțelul și CSM Focșani, gălățenii urmând să poposească pe Areni sâmbăta viitoare.

Vezi si

Swiatek – Sabalenka, finala turneului WTA 1.000 de la Madrid

Poloneza Iga Swiatek, numărul unu mondial al tenisului feminin, a trecut uşor joi de americanca …