Monday , April 29 2024

Foresta merge la barajul de promovare de pe primul loc în play-off

Echipa antrenată de Dorin Goian și-a asigurat poziția de lider, după ce a remizat sâmbătă, pe stadionul Areni, în fața Ceahlăului Piatra Neamț, scor 1-1

Foresta merge la barajul de promovare în Liga a II-a de pe primul loc în play-off. Echipa antrenată de Dorin Goian și-a asigurat poziția de lider, după ce a remizat sâmbătă, pe stadionul Areni, în fața Ceahlăului Piatra Neamț, scor 1-1. Oaspeții au deschis scorul la Suceava în inferioritate numerică, printr-un șut trimis de Acasandrei (’74), “galben-verzii” egalând prin Cană (’79), cu o lovitură de cap.

Foresta: Niga – Cimbru, Cană, Makongo, Nițu, Grosu, Căinari, Nechita, Filip, Muntean.

În celălalt meci din etapa a VII-a a play-off-ului, Bucovina Rădăuți a remizat pe teren propriu, scor 1-1, în fața celor de la CSM Bacău.

Formația antrenată de Marius Lup a deschis scorul în minutul 25, printr-un autogol, băcăuanii egalând în minutele de prelungire ale primei reprize, după o lovitură liberă executată de Sahru.

Bucovina: Butnariu – Şpac, Dumitraș, Florescu, Leonte, Coajă, Stroe, Ungurianu, Aftanache, Şvichi, Stoian.

Şomuz Fălticeni a ratat șansa de a urca pe primul loc în play-out, după ce a pierdut pe teren propriu, în fața Ştiinței Miroslava, cu scorul de 1-2.

Gazdele au punctat pe tabelă prin Savin (’21 – penalty), în timp ce pentru ieșeni au marcat Durell (‘9) și Danale (’31 – penalty).

Şomuz: Zvoronciuc – Cîrstean, Nwodu, Asibey, Merticariu, Alecsandru, E. Ciobanu, Julei, Pintilei, Popovici, Savin.

 

 

La finalul părții secunde a campionatului, primele două clasate în play-off se vor califica în semifinalele barajului de promovare în Liga a II-a, în timp ce ultima clasată în play-out va retrograda în ligile județene. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

FCSB e noua campioană a României la fotbal 

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, …