Tuesday , April 16 2024

Foresta merge după trei puncte la Miroslava

Foresta caută a treia victorie consecutivă cu Petre Grigoraș pe banca tehnică în meciul pe care îl are programat sâmbătă, cu începere de la orele 17.00, pe terenul Științei Miroslava, în etapa a IV-a a Ligii a III-a.

“Galben-verzii” încearcă să profite de starea de tensiune din curtea grupării ieșene, care și-a schimbat antrenorul în această săptămână, motiv pentru care jucătorii au refuzat să se antreneze luni și marți și chiar au amenințat conducerea Științei că nu intră pe teren dacă nu le sunt achitate restanțele financiare până la ora jocului cu Foresta.

“Am auzit că sunt ceva probleme la Miroslava, dar nu trebuie să ne culcăm pe o ureche, să ne trezim cu vreo surpriză neplăcută. Mergem concentrați să câștigăm”, a spus președintele Forestei, Andrei Ciutac.

Știința va fi condusă la meciul de sâmbătă chiar de fostul antrenor al Forestei, Cristi Popovici, instalat miercuri pe banca tehnică a ieșenilor. “E un antrenor cu mare experiență. E un avantaj pentru ei. Venirea unui antrenor cu un anumit CV motivează echipa respectivă. Cel puțin la primele partide, va exista o emulație. Important este cum ne vor prezenta noi sâmbătă”, a precizat antrenorul Forestei, Petre Grigoraș.

Șeful băncii tehnice de pe Areni se confruntă cu trei probleme în cadrul lotului, unde Cerlincă nu s-a recuperat după accidentare, în timp ce Stănescu și Celeadnic acuză la rândul lor probleme medicale. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Jurnaliștii francezi nu-l uită și nu-l iartă pe arbitrul român Istvan Kovacs

UEFA a desemnat, duminică, arbitrul partidei din manșa retur a sferturilor de finală ale Ligii …