Friday , March 29 2024

Foresta l-a readus sub formă de împrumut pe mijlocașul Valentin Hagiu

In prima parte a campionatului Ligii a III-a, Hagiu a fost golgheterul vasluienilor de la Rapid Brodoc, cu 7 goluri marcate

Foresta a anunțat transferul mijlocașului Valentin Hagiu (21 de ani) jucător care în prima parte a campionatului Ligii a III-a a evoluat la gruparea vasluiană Rapid Brodoc, unde a fost golgheter cu 7 goluri marcate în 15 etape.

Hagiu revine pe Areni sub formă de împrumut până la finalul sezonului, Foresta având opțiunea de a-l transfera definitiv la vară.

Acesta este al doilea transfer reușit de Foresta în pauza de iarnă, după atacantul Robert Martin, adus de la Şomuz Fălticeni.

“Galben-verzii” se vor reuni sub comanda lui Dorin Goian pe data de 23 ianuarie, urmând ca, după perioada de reacomodare la efort, să plece într-un cantonament la Gura Humorului, acolo unde și-au stabilit cartierul general la Hotel Toaca Bellevue.

Conducerea clubului de pe Areni a perfectat și șase meciuri amicale în compania formațiilor Gloria Bistrița (11 februarie), Şomuz Fălticeni (18 februarie și 1 martie), Aerostar Bacău (22 februarie), Rapid Brodoc (25 februarie) și Bucovina Rădăuți (4 martie).

Calificată deja în play-off-ul Ligii a III-a, Foresta va relua campionatul pe 11 martie, cu un meci pe teren propriu în fața Ceahlăului Piatra Neamț. (Dănuț CHIDOVEȚ)

 

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …