Thursday , December 7 2023

Foresta l-a readus sub formă de împrumut pe mijlocașul Valentin Hagiu

In prima parte a campionatului Ligii a III-a, Hagiu a fost golgheterul vasluienilor de la Rapid Brodoc, cu 7 goluri marcate

Foresta a anunțat transferul mijlocașului Valentin Hagiu (21 de ani) jucător care în prima parte a campionatului Ligii a III-a a evoluat la gruparea vasluiană Rapid Brodoc, unde a fost golgheter cu 7 goluri marcate în 15 etape.

Hagiu revine pe Areni sub formă de împrumut până la finalul sezonului, Foresta având opțiunea de a-l transfera definitiv la vară.

Acesta este al doilea transfer reușit de Foresta în pauza de iarnă, după atacantul Robert Martin, adus de la Şomuz Fălticeni.

“Galben-verzii” se vor reuni sub comanda lui Dorin Goian pe data de 23 ianuarie, urmând ca, după perioada de reacomodare la efort, să plece într-un cantonament la Gura Humorului, acolo unde și-au stabilit cartierul general la Hotel Toaca Bellevue.

Conducerea clubului de pe Areni a perfectat și șase meciuri amicale în compania formațiilor Gloria Bistrița (11 februarie), Şomuz Fălticeni (18 februarie și 1 martie), Aerostar Bacău (22 februarie), Rapid Brodoc (25 februarie) și Bucovina Rădăuți (4 martie).

Calificată deja în play-off-ul Ligii a III-a, Foresta va relua campionatul pe 11 martie, cu un meci pe teren propriu în fața Ceahlăului Piatra Neamț. (Dănuț CHIDOVEȚ)

 

Vezi si

CSU Suceava are trei handbaliști convocați în lotul lărgit al României pentru Campionatul European

Este vorba de portarul Darius Makaria (foto), extrema stânga Vencel Csog și centrul Balazs Botond …