Monday , September 26 2022

Foresta l-a înregimentat pe fundașul Adrian Avrămia

Stoperul fălticenean în vârstă de 27 de ani a semnat pe un sezon cu gruparea de pe Areni, iar astăzi se va prezenta sub comanda antrenorului Vespazian Colban în cantonamentul de la Pojorâta 

Foresta continuă să se întărească în perspectiva viitorului sezon al Ligii a III-a, unul în care se vorbește tot mai serios de promovare pe Areni. “Galben-verzii” au re­ușit o nouă achiziție după ce au semnat în această săptămână un contract valabil pe un an de zile cu fălticeneanul Adrian Avrămia, un fundaș central în vârstă de 27 de ani care a mai jucat de-a lungul carierei pentru CSMS Iași, CSU Craiova, Rapid București, Dynamo Brest (Belarus) și Irtysh (Kazahstan). “Ne-am înțeles pe un an de zile cu Adrian Avrămia. Este un fotbalist de valoare, cu mare experiență, care la vârsta de 27 de ani mai are multe de realizat în fotbal. Sunt convins că are o dorință mare de a reveni cât mai repede pe teren și sunt sigur că ne poate ajuta să ne îndeplinim obiectivul trasat pentru sezonul 2019-2020: promovarea în Liga a II-a”, a spus președintele-executiv al Forestei, Andrei Ciutac.

Adrian Avrămia este cel de-al noulea transfer realizat de Foresta în această vară după portarul Ionuț Ailenei (Sporting Vaslui), fundașii Alexandru Ichim (Aerostar Bacău) și Constantin Dudu Drugă (Aerostar Bacău), mijlocașii Vlad Stănescu (Bucovina Rădăuți), Andrei Cerlincă (Bu­covina Rădăuți), Vasile Hagiu (Sporting Vaslui) și Auraș June (Sporting Vaslui) și atacantul Alexandru Marin (Ştiința Miroslava).

Avrămia se va alătura lotului “galben-verzilor” în cantonamentul de la Pojorâta în cursul zilei de astăzi, iar mâine ar putea debuta în tricoul Fo­restei în meciul amical cu FC Botoșani II. (Dănuț CHIDO­VET)

Vezi si

Şomuz și Foresta și-au împărțit punctele în derbyul de la Fălticeni

Cele două formații au încheiat la egalitate, scor 0-0, sâmbătă, în etapa a V-a a …