Friday , March 29 2024

Foresta joacă în meciul de deschidere al etapei

Trupa antrenată de Petre Grigoraș întâlnește astăzi, de la ora 14.00, pe stadionul Letea, nou-promovata CSM Bacău. Mâine, de la aceeași oră se joacă Şomuz Fălticeni – Dunărea de Jos Galați și Bucovina Rădăuți – CSM Paș­cani 

CSM Bacău și Fo­resta se întâlnesc astăzi, cu începere de la ora 14.00, în prologul etapei a XIII-a din Liga a III-a. Trupa antrenată de Petre ­Gri­goraș vizează a cin­­cea victorie în campionat într-un meci în care principalul impediment nu va fi adversarul, unul modest, ci ga­zonul de pe stadio­nul “Letea”, unul din­tre cele mai proas­te din serie.

Şomuz Fălticeni are șansa să-și asigure o iarnă liniștită cu o victorie în meciul pe care îl are programat mâine, de la ora 14.00, pe stadionul Tineretului, în fața nou-promovatei Dunărea de Jos Galați. “Trebuie să rupem mitul conform căruia echipa câștigă puncte mai ușor și mai multe în deplasare”, a precizat antrenorul Şomuzului, Daniel Stoica.

Bucovina Rădăuți are o misiune ușoară în fața “lanternei roșii” a seriei, CSM Pașcani, pe care o va întâlni mâine, de la ora 14.00, pe stadionul Municipal, într-un meci în care se pune doar problema scorului cu care se va impune formația lui Dorin Goian și Daniel Bălan.

Programul etapei a XIII-a:

CSM Bacău – Foresta Su­cea­­va

Hușana Huși – Aerostar Bacău

Şomuz Fălti­ceni – Dunărea de Jos Galați

Bucovina Ră­dăuți – CSM Paș­cani

Sporting Liești – Ceahlăul Piatra Neamț

KSE Târgu Se­­cuiesc – Ozana Târgu Neamț

Oțelul Galați – FC Botoșani II

Ştiința Miroslava – CSM Focșani.

(Dănuț CHIDOVEȚ)

 

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …