Tuesday , April 23 2024

Foresta joacă în deschiderea etapei la Pașcani

“Galben-verzii” întâlnesc ultima clasată în Seria I, astăzi, de la ora 14.00, în penultima etapă programată în acest an în Liga a III-a

Foresta deschide penultima etapă programată în acest an în Liga a III-a, echipa antrenată de Ionuț Moșteanu urmând să evolueze astăzi, de la ora 14.00, pe terenul ultimei clasate în Seria I, CSM Pașcani.

În alte două meciuri ale rundei, programate mâine, de la aceiași oră 14.00, Bucovina Rădăuți și apără locul de play-off, pe teren propriu, în fața Ştiinței Miroslava, în vreme ce Şomuz Fălticeni, fără victorie în ultimele cinci meciuri, are o misiune dificilă în fieful Ceahlăului Piatra Neamț.

În baza normelor sanitare în vigoare, toate meciurile se vor disputa fără spectatori în tribune.

Programul etapei a XV-a:

CSM Pașcani – Foresta Suceava

Ceahlăul Piatra Neamț – Şomuz Fălticeni

Bucovina Rădăuți – Ştiința Miroslava

Sporting Vaslui – Hușana Huși

CSM Bacău – Dante Botoșani.

În meciurile directe din turul campionatului s-au înregistrat următoarele rezultate: Foresta – CSM Pașcani 3-2, Ştiința Miroslava – Bucovina Rădăuți 0-0 și Şomuz Fălticeni – Ceahlăul Piatra Neamț 2-0.

La finalul primei faze a campionatului, primele patru clasate se vor califica în play-off, iar ultimele șase vor evolua în play-out. Apoi, primele două clasate în play-off merg la barajul de promovare, iar ultimele două clasate în play-out vor retrograda în ligile județene. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Patru arbitri români vor oficia la EURO 2024, în frunte cu Istvan Kovacs

Patru arbitri români, în frunte cu Istvan Kovacs, vor oficia la Campionatul European de fotbal …