Monday , December 5 2022

Foresta încheie turul sezonului regular cu un meci în fața Ceahlăului

Cele două formații se vor înfrunta sâmbătă, de la ora 15.00, pe stadionul Areni. Runda a IX-a mai programează meciurile Dante Botoșani – Şomuz Fălticeni și CSM Bacău – Bucovina Rădăuți.

Foresta este singura formație suceveană care evoluează pe teren propriu în ultima etapă din turul sezonului regular al Ligii a III-a, trupa pregătită de Ionuț Moșteanu urmând să înfrunte Ceahlăul Piatra Neamț, sâmbătă, de la ora 15.00, pe stadionul Areni.

Derbyul primelor două clasate în Seria I se joacă, de la aceiași oră, la Dorohoi, între Dante Botoșani și Şomuz Fălticeni.

Într-un alt meci al rundei a IX-a, Bucovina Rădăuți are șansa să-și consolideze locul pe podium cu o victorie în fieful codașei CSM Bacău.

Programul etapei a IX-a:

Foresta Suceava – Ceahlăul Piatra Neamț

Hușana Huși – Ştiința Miroslava

Dante Botoșani – Şomuz Fălticeni

CSM Bacău – Bucovina Rădăuți

Sporting Vaslui – CSM Pașcani.

La finalul primei faze a campionatului, primele patru clasate se vor califica în play-off, iar ultimele șase vor evolua în play-out. Apoi, primele două clasate în play-off merg la barajul de promovare, iar ultimele două clasate în play-out vor retrograda în ligile județene. (Dănuț CHIDOVEȚ) 

Vezi si

Franța câștigă cu 3-1 în fața Poloniei și merge în sferturi la Mondiale. Macron a nimerit rezultatul meciului și marcatorii

Naţionala Franţei a învins duminică, cu scorul de 3-1, echipa Poloniei, în optimile de finală …