Wednesday , April 7 2021

Foresta încheie seria meciurilor de verificare pe terenul LPS

„Galben-verzii” vor întâlni astăzi, de la ora 14.00, juniorii republicani de elită de la FC Botoșani, în ultimul amical înainte de reluarea Ligii a III-a

Foresta încheie seria meciurilor amicale cu un ultim test în compania juniorilor de elită de la FC Botoșani, programat astăzi, de la ora 14.00, pe terenul sintetic al Liceului cu Program Sportiv din Suceava.

Trupa antrenată de Ivan Gvozdenovic nu a convins în pregătiri, unde a înregistrat o victorie, un egal și trei înfrângeri: 9-1 cu CSM Pașcani, 1-1 cu Sporting Vaslui, respectiv 1-2 cu Gloria Buzău, 0-2 cu Aerostar și 0-4 cu Dacia Unirea Brăila.

Bucovina Rădăuți joacă cu Dante

Tot astăzi dispută penultimul amical și Bucovina Rădăuți, echipa condusă de Iulian Ionesi urmând să întâlnească, de la ora 15.00, pe terenul din Bădeuți, colega de serie din campionat, Dante Botoșani.

Acesta este al 12-lea meci neoficial pe care îl dispută gruparea rădăuțeană în intersezon, după cele cu Aerostar Bacău (scor 3-2), Juniorul Suceava (4-1 și 3-3), Hușana Huși (1-0 și 0-2), Şomuz Fălticeni (1-0 și 1-1) Oțelul Galați (1-0), LPS Suceava (6-6), Dante Botoșani (2-2) și Ceahlăul Piatra Neamț (0-1).

Bucovina are programat un ultim amical sâmbătă, când va întâlni FC Botoșani U19.

Liga a III-a se va relua pe data de 13 martie, când Foresta va primi vizita Ceahlăului, iar Bucovina Rădăuți se va deplasa la Pașcani. (Dănuț CHIDOVEȚ. Foto: Codrin ANTON)

Vezi si

CSM Dorna a obținut bronzul național cu echipa de juniori

Andrei Ihnatiuc, Andrei Alexandru Moroșan, Iulian Pop și Valentin Iluca au urcat pe podium la …