Friday , April 19 2024

Foresta începe pregătirile pentru viitorul sezon al Ligii a III-a

La reunirea lotului, programată astăzi, la ora 17.30, pe stadionul Areni, sunt așteptați în jur de 20 de jucători, majoritatea noi.Până la găsirea unui tehnician cu licența A, antrenamentele Forestei vor fi conduse de Bogdan Tudoreanu și Mihai Guriță. In această săptămână va fi achitată și datoria de aproximativ 140.000 de lei pe care clubul sucevean o are către Fisc, a anunțat președintele-executiv Andrei Ciutac  Foresta-3

Foresta este cea de-a doua echipă suceveană care începe pregătirile pentru viitoarea ediție de campionat. Retrogradați în Liga a III-a după șase sezoane petrecute la matineu, “galben-verzii” se reunesc astăzi, la ora 17.30, pe stadionul Areni, sub comanda antrenatorilor Bogdan Tudoreanu și Mihai Guriță. Conform conducerii clubului, la primul antrenament din această vară sunt așteptați în jur de 20 de jucători, majoritatea noi, în condițiile în care, din vechiul lot au mai rămas doar Olaeriu Onofraș, Paul Mateciuc, Ruben Sumanariu, Cristi Gulei și Robert Martin.

După o scurtă perioadă de acomodare la efort, “galben-verzii” vor intra în regim de cantonament pe plan local, a anunțat președintele-executiv al Forestei, Andrei Ciutac.

Se pregătesc să achite datoria către Fisc

Oficialul sucevean a precizat că gruparea de pe Areni își va achita în această săptămână și datoria de aproximativ 140.000 de lei pe care a acumulat-o către Fisc, astfel încât să poate depune dosarul de finanțare la Primărie, din partea căreia are încă alocat un buget de 800.000 de lei.

“Ne pregătim să achităm datoriile către Finanțe, după care vom depune la Primărie dosarul de finanțare pentru a putea atrage prima tranșă de bani din bugetul alocat pe anul 2018”, a precizat președintele Forestei Andrei Ciutac.

In viitorul sezon al Ligii a III-a, programat să debuteze în ultimul weekend din luna august, Foresta Suceava va evolua în Seria I, alături de formațiile, Ştiința Miroslava, FK Miercurea Ciuc, Oțelul Galați, Bucovina Rădăuți, CSM Roman, Sporting Liești, KSE Târgu Secuiesc, CSM Focșani, FC Odorheiu Secu­iesc, Sănătatea Darabani, Şomuz Fălticeni, Ceahlăul Piatra Neamț, FCM Gauss Bacău și nou-invitatele FC Botoșani II și Politehnica II Iași. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …