Tuesday , April 23 2024

Foresta II a câștigat la Dolhasca prin golurile stranierilor Boumina și Movsisyan

Progresul Frătăuții Vechi și Somuz Fălticeni continuă să meargă umăr la umăr în fruntea clasamentului Ligii a IV-a.

Trupa condusă de Vali Tăutianu a rămas cu emoții în fotoliul de lider, după ce a trecut ieri, pe teren propriu, de Stejarul Cajvana, cu scorul de 2-1, prin două goluri marcate în ultimele zece minute de Apostol și Munteanu.

Somuz Fălticeni este la egalitate de puncte cu prima clasată, după victoria obținută pe stadionul Tineretului, scor 6-0, în fața Victoriei Vatra Moldoviței, la finalul unui meci decis de golurile înscrise de Luchian (2), Lelcu, Răzvan Bîgu, Martin, plus un autogol al echipei oaspete.

Viitorul Liteni și-a conso­lidat locul pe podium, după ce a câștigat pe teren propriu, în fața Moldovei Drăgușeni, cu scorul de 3-2, prin reușitele lui Corban (2) și Leuciuc.

Surpriza rundei a VIII-a a venit de la Dolhasca, unde Foresta II s-a impus în fața gazdelor cu scorul de 3-2. Trupa antrenată de Florin Cristescu și-a asigurat a treia victorie stagională prin golurile înscrise de doi stranieri de la prima echipă, este vorba de Boumina (2) și Movsisyan.

Somuzul Preutești a revenit în prima jumătate a clasamentului, după ce a câștigat la Gura Humorului, cu scorul de 3-1, prin golurile lui Cătălin Vasiliu (2) și Radu Vasiliu, Juniorul Suceava șI Zimbrul Siret s-au anihilat reciproc pe stadionul din Ițcani, în vreme ce FC Pojorâta a reușit scorul etapei: 7-0, acasă, în fața Recoltei Fântânele.

 Rezultatele etapei a VIII-a:clasamente lig4

Juniorul Suceava – Zimbrul Siret 0-0

Viitorul Liteni – Moldova Drăgușeni 3-2

CS Gura Humorului – Somuzul Preutești 1-3

Progresul Frătăuții Vechi – Stejarul Cajvana 2-1

FC Pojorata – Recolta Fântânele 7-0

Somuz Fălticeni – Victoria Vatra Moldoviței 6-0

Siretul Dolhasca – Foresta II Suceava 2-3 (Dănuț CHIDOVET)

Vezi si

Patru arbitri români vor oficia la EURO 2024, în frunte cu Istvan Kovacs

Patru arbitri români, în frunte cu Istvan Kovacs, vor oficia la Campionatul European de fotbal …