Wednesday , February 8 2023

Foresta caută să se întărească în toate compartimentele echipei

“Avem nevoie de jucători pe mai multe posturi: fundaș central, mijlocaș la închidere, atacant și chiar de jucători pe benzile terenului. Așteptăm ziua de luni, când va ajunge domnul antrenor Cristi Popovici la Suceava, după care vom începe negocierile, să vedem ce jucători putem aduce la echipă”, a precizat președintele CA al Forestei, Andrei Ciutac. Pe lista posibilelor transferuri se află jucători de la CSM Râmnicu Vâlcea și Dacia Unirea Brăila

Foresta - Ciutac

Foresta sondează piața de transferuri în vederea întăririi lotului de jucători cu care va ataca partea a doua a campionatului Ligii a II-a.

Rămași cu doar 18 jucători în lot după plecarea lui Matei și Avram, “galben-verzii” își doresc cel puțin o achiziție în fiecare compartiment al echipei. “Avem nevoie de jucători pe mai multe posturi: fundaș central, mijlocaș la închidere, atacant și pe benzile terenului. Așteptăm ziua de luni, când va ajunge domnul Cristi Popovici la Suceava, după care vom începe negocierile, să vedem ce jucători putem aduce la echipă. Ne dorim jucători cu caracter și care să fie liberi de contract, pentru că nu ne permitem să plătim bani altor cluburi sau să achităm clauze de reziliere”, a precizat președintele Consiliului de Administrație al Forestei, Andrei Ciutac.

Incercă să profite de situația de la Vâlcea

Printre numele vehiculate pentru un posibil transfer pe Areni se numără doi fundași titulari de la CSM Râmnicu Vâlcea, Cătălin Pârvulescu și nigerianul Samson Nwabueze, doi jucători de la Dacia Unirea Brăila, stoperul Răzvan Adăscăliței și mijlocașul Cosmin Neagu, precum și atacantul Cătălin Vraciu, care în sezonul de toamnă a făcut parte din lotul prim-divizionarei Poli Timișoara.

Miercurea viitoare are loc reunirea lotului

Semeghin și compania se mai bucură de vacanța de iarnă până miercurea viitoare, 11 ianuarie, când antrenorul Cristi Popovici a programat reunirea lotului. După reacomodarea la efort, perioadă în care jucătorii vor efectua și vizita medicală, pe 24 ianuarie, aceștia vor pleca într-un cantonament montan de zece zile la Câmpulung Moldovenesc, unde vor fi cazați la complexul BTT.  “Galben-verzii” vor reveni la Suceava pe 3 februarie, după care vor pune accentul pe amicale și pe antrenamentele tehnico-tactice.

Se anunță două noi abandonuri în Liga a II-a

In altă ordine de idei, sezonul de primăvară al Ligii a II-a va începe  într-un format cu doar 16 echipe, în condițiile în care CSM Râmnicu Vâlcea și Unirea Stefănești sunt pe cale să abandoneze.

Aflată în insolvență, gruparea din Zăvoi și-a suspendat în această iarnă activitatea pe termen nelimitat, după ce Consiliul Local Vâlcea a anunțat că nu va mai susține echipa locală de fotbal. In aceste condiții, conducerea clubului vâl­cean le-a suspendat contractele jucătorilor, care au început deja să-și caute alte echipe.

Situația nu-i mai roză nici în curtea celor de la Unirea Stefănești, care nu s-a prezentat la ultima etapă, iar înainte de Anul Nou a rămas fără jucători și antrenor, care și-au reziliat contractele.

Foresta va relua campionatul pe data de 25 februarie, când va primi, pe stadionul Areni, vizita celor de la Politehnica Timișoara. (Dănuț CHIDOVET)

Vezi si

Juniorul Suceava s-a clasat pe locul 4 la Brașov Indoor Cup

Grupa de 2011, pregătită de Ovidiu Vranău, a ratat de puțin podiumul, după ce a …

One comment

  1. Ar trebui sa nu mai asteptati si sa actionati urgent pt. ca sunt si altii care doresc sa ia acesti jucatori liberi de contract (daca tot va plangeti ca nu aveti bani)……
    REFERITOR LA SUSTINEREA SPORTULUI DE PERFORMANTA CARE PROMOVEAZA NUMELE SUCEVEI LA NIVEL NATIONAL SI EUROPEAN, AR FI NECESAR CA PRIMARUL SI PRESEDINTELE CONSILIULUI JUDETEAN SUCEAVA SA ABORDEZE IN ACEST SENS SOCIETATILE COMERCIALE MARI DIN JUDET SI MAI MULT CA SIGUR SE VA GASI INTELEGERE DE EX. DE LA PATRONII SOCIETATII DEDEMAN CARE SUNT SUCEVENI SI PERSOANE DE MARE CALITATE SI ANVERGURA ECONOMICA !!!!!