Friday , March 29 2024

Foresta, Bucovina și Şomuz joacă mâine, într-o etapă devansată din cauza alegerilor prezidențiale

Foresta – Hușana Huși, Ceahlăul – Bucovina Rădăuți și CSM Pașcani – Şomuz Fălticeni sunt meciurile în care sunt angrenate echipele sucevene în runda a XII-a a Ligii a III-a. Toate jocurile sunt programate să înceapă de la ora 14.00  

Alegeri prezidențiale de duminică schimbă programul Ligii a III-a, toate meciurile etapei a XII-a urmând să se joace mâine, de la orele 14.00.

Ieșită victorioasă din derbyul contra liderului Aerostar Bacău, trupa antrenată de Petre Grigoraș are un meci abordabil, pe stadionul Areni, în compania nou-promovatei Hușana Huși. “În ultimul meci am dovedit că suntem în creștere de formă. Suntem pe drumul cel bun și sper să câștigăm toate cele patru jocuri rămase până la finalul turului”, a precizat antrenorul Forestei, care are tot lotul valid pentru acest meci.

Rădăuțenii merg cu galerie sub Pietricica

Derbyul etapei se joacă sub Pietricica, între Ceahlăul Piatra Neamț și Bucovina Rădăuți, echipe aflate la egalitate de puncte în clasament. Trupa antrenată de Dorin Goian și Daniel Bălan va fi încurajată la acest meci de aproximativ 30 de suporteri, plecarea acestora ur­mând să aibă loc mâine, la ora 10.30, din parcarea mare a Magazinului General, a anunțat conducerea clubului rădăuțean.

Şomuz joacă pe terenul “lanternei roșii”

Pentru cea de-a treia formație suceveană, Şomuz Fălticeni, este pont de trei puncte în etapa a XII-a, trupa antrenată de Daniel Stoica urmând să evolueze mâine pe terenul ultimei clasate, CSM Pașcani, gruparea care n-a încurcat pe nimeni de la startul actualului sezon. “Ne așteaptă un meci dificil la Pașcani. Chiar dacă întâlnim o echipă care în cele 11 etape nu a reușit să adune nici măcar un punct, va fi greu deoa­rece  trebuie să dăm tonul jocului, trebuie să gestionam foarte bine toate fazele de joc. Cele trei puncte sunt obligatorii pentru noi”, a declarat antre­norul Daniel Stoica, citat de fălticenionline.com.

Programul etapei a XII-a:

Aerostar Bacău – Ştiința Miroslava

CSM Focșani – Oțelul Galați

FC Botoșani II – KSE Târgu Secu­iesc

Ozana Târgu Neamț – Sporting Liești

Ceahlăul Piatra Neamț – Bucovina Rădăuți

CSM Pașcani – Şomuz Fălticeni

Dunărea de Jos Galați – CSM Bacău

Foresta Suceava – Hușana Huși.

(Dănuț CHIDOVEȚ)

 

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …