Saturday , October 1 2022

Foresta, Bucovina Rădăuți și Şomuz Fălticeni și-au aflat adversarele din viitorul sezon al Ligii a III-a

Cele trei echipe sucevene vor evolua în seria întâi, alături de alte 13 formații, printre care și CSM Pașcani, reprimită pe ultima sută de metri. Programul meciurilor din viitoare ediție de campionat va fi stabilit luni, la sediul FRF

Comitetul de Urgență al Federației Ro­mâne de Fotbal a aprobat ieri componența celor cinci serii ale campionatului Ligii a III-a – ediția 2019/2020. Astfel, cele trei reprezentante ale județului Suceava, Bucovina Rădăuți, Foresta și Şomuz Fălticeni, vor evolua în seria întâi, alături de alte 13 formații: retrogradata Aerostar Bacău, Oțelul Galați, Ştiința Miroslava, CSM Focșani, Sporting Liești, KSE Târgu Secuiesc, Ceahlăul Piatra Neamț, FC Botoșani II, nou-promovatele AS Hușana Huși, CSM Bacău, Ozana Târgu Neamț și Universitatea Dunărea de Jos Galați și CSM Pașcani, care deși a ­re­trogradat  din Liga a III-a la sfârșitul sezonului trecut, a fost reprimită pe locurile rămase vacante.

Sezonul 2019/2020 al Ligii a III-a va debuta pe 23-24 august, programul me­ciurilor urmând să fie stabilit luni, la ora 15.00, la Casa Fotbalului. La finalul viitoarei ediție de campionat, prima clasată va promova în Liga a II-a, în vreme ce ultimele patru clasate vor retrograda în ­li­gile județene. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Foresta a părăsit cu fruntea sus Cupa României. “Galben-verzii” au pierdut la limită cu UTA Arad, în fața a 4.000 de spectatori pe Areni (FOTO, VIDEO)

Foresta a părăsit cu fruntea sus Cupa României, după ce a pierdut la limită, scor …