Thursday , April 25 2024

Foresta, Bucovina Rădăuți și Şomuz Fălticeni evoluează fără griji în ultima etapă

Dante – Foresta, Borca – Bucovina și Hușana – Şomuz sunt meciurile în care sunt angrenate echipele sucevene în Vinerea Mare. Foresta și Bucovina sunt sigure de calificarea la barajul de promovare indiferent de rezultatele din ultima rundă

Foresta Suceava, Bucovina Rădăuți și Şomuz Fălticeni joacă fără griji în ultima etapă din sezonul regular al Ligii a III-a, ale cărui meciuri sunt programate mâine, în Vinerea Mare, cu începere de la ora 15.00.

După ce și-a asigurat prezența la baraj încă din runda trecută, Foresta se deplasează la Dorohoi pentru meciul cu Dante Botoșani, fără șapte jucători de bază. Zouaoui și Sumanariu sunt suspendați, Celeadnic este accidentat, în vreme ce Martin, Novacek, Stănescu și Fărcășan, toți cu câte trei galbene, sunt la limita suspendării și au șanse minime să se regăsească pe gazon la partida de vineri.

Sigură la rândul ei de prezența la barajul de promovare, Bucovina Rădăuți merge la Târgu Neamț pentru confruntarea cu Bradu Borca, fără doi jucători, accidentați. Dănilă s-a operat la mâna stângă, în timp ce portarului Puianu i-a recidivat accidentarea la genunchi, urmând să lipsească de pe gazon minimum opt luni.

Aflată la mijlocul clasamentului, pe locul 6, Şomuz Fălticeni încheie sezonul cu un meci pe terenul celor de la Hușana Huși.

Programul ultimei etape:

Dante Botoșani – Foresta Suceava

CSM Pașcani – Ştiința Miroslava

Sporting Vaslui – Ceahlăul Piatra Neamț

Bradu Borca – Bucovina Rădăuți

Hușana Huși – Şomuz Fălticeni.

în turul campionatului, Foresta a surclasat pe Dante Botoșani, cu scorul de 4-0, Bucovina Rădăuți a învins Bradu Borca, cu 2-0, în timp ce Şomuz a pierdut la Fălticeni, în fața Hușanei Huși, cu scorul de 1-2.

La finalul sezonului, primele două clasate se vor califica în semifinalele play-off-ului de promovare în Liga a II-a. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

CSU Suceava este finalistă în Campionatul Național pentru tineret

CSU Suceava s-a calificat în finala Campionatului Național de handbal masculin pentru tineret, după ce …