Thursday , April 25 2024

Foresta, Bucovina Rădăuți și Şomuz Fălticeni au obținut victorii pe linie în etapa din weekend

Forestei i-a trecut glonțul pe la ureche în etapa a XIX-a a Ligii a III-a. Echipa antrenată de Selim Benachour a bifat cu chiu, cu vai a doua victorie în retur, după ce s-a impus vineri, pe stadionul Areni, în fața celor de la CSM Râmnicu Sărat, cu scorul de 2-1.

Penultima în clasamentul seriei întâi, formația buzoiană a deschis scorul în minutul 18, când Burlacu a înscris dintr-o lovitură liberă cu toată opoziția lui Cărbune, aflat la debutul în eșalonul al treilea.

„Galben-verzii” au restabilit egalitatea în minutul 34, când Onofraș i-a așezat o minge lui Martin, iar atacantul sucevean a bifat patra etapă consecutivă cu gol marcat în tricoul Forestei.

Până la pauză, gazdele puteau prelua conducerea pe tabelă, dar șutul cu pământul trimis de Artenie a fost respins în corner de portarul advers, iar Onofraș a nimerit bara din lovitură liberă.

Golul izbăvitor a venit în penultimul minut al prelungirilor reprizei secunde, când nou-intratul Căinari a preluat o min­ge la 25 de metri și a înscris cu un șut frumos cu stângul pentru 2-1 în favoarea Fo­restei, care urcă în urma acestui succes până pe lo­cul 5 în clasament.

Foresta a început în urmă­toarea formulă: Căr­bune – Robciuc, Mateciuc, Vițelaru, Onofraș – Boca, Celeadnic, Vremea, Artenie – Grumezescu, Martin. Au mai intrat: Pavel, Mateiciuc, Bejenari și Căinari.

Bucovina Rădăuți a revenit pe podium după victoria cu Liești

Bucovina Rădăuți a revenit pe podiumul clasamentului, după ce s-a impus, cu scorul de 2-1, în meciul disputat sâmbătă, pe stadionul Municipal, în fața gălățenilor de la Sporting Liești.

Trupa antrenată de Dorin Goian și Daniel Bălan a deschis scorul încă din minutul 12, când Dănilă a înscris imparabil, cu capul, după o lovitură liberă ­exe­cutată de Cerlincă. Contrar cursului jocului, oaspeții au egalat situația până la pauză printr-un au­togol a lui Anto­nesei, care a de­­viat mingea în pro­­pria poartă în minutul 38, după o ieșire eronată a tâ­nărului Zvoronciuc.

În repriza secundă, rădăuțenii au căutat cu insistență golul victoriei, iar acesta a venit în minutul 90, când Stănescu l-a învins pe goalkeeperul oaspeților cu un șut puternic de la 20 de metri, stabilind scorul final la 2-1.

Bucovina Rădăuți: Zvoronciuc – Alecsandru, Vitu, Antonesei, Chirilescu, Stă­nes­cu, Dănilă, Ungurianu, Cerlincă, Stoian, Cio­banu. Au mai intrat: Busuioc, Coroamă și Păiuș.

Trei puncte prețioase obținute de Şomuz Fălticeni

Şomuz Fălticeni a obținut trei puncte importante în lupta pentru salvarea de la retrogradare, după ce s-a impus sâmbătă, pe stadionul Tineretului, în fața celor de la KSE Târgu Secuiesc, cu scorul de 1-0.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de George Tomescu, în minutul 40, după o pasă venită de la Julei.

Şomuz Fălticeni: C. Pascal – Neagoe, Ailenei, Kuruc, Baltariu, Mircescu, Buziuc, Julei, Podgorodețchi, Tomescu, Luchian. (Dănuț CHIDOVEȚ)

 

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …