Friday , April 19 2024

Foresta așteaptă șase jucători noi la reunirea lotului

Francezul Yanis Zouaoui, sârbii Darko Terzic și David Knezevic, spaniolul Miguel Perez Lobato și juniorii Gabriel Udeanu și Darius Vutur se vor prezenta astăzi, pe Areni, la primul antrenament din acest an

Gata cu vacanța pe Areni! Foresta revine la începutul acestei săptămâni la antrenamente cu un obiectiv clar pentru partea a doua a campionatului: accederea în play-off-ul de promovare în Liga a II-a.

La reunirea lotului, programată astăzi, la ora 13.00, pe stadionul Areni, sub comanda antrenorului principal Ivan Gvozdenovic sunt așteptați 25 de jucători.

Şase nume noi vor avea „galben-verzii” la primul antrenament al anului, este vorba de francezul Yanis Zouaoui, de sârbii Darko Terzic și David Knezevic, jucători care au semnat deja cu gruparea suceveană, de spaniolul Miguel Perez Lobato (Gibraltar) și de juniorii Gabriel Udeanu (Steaua București) și Darius Vutur (Progresul Şomcuța Mare), ultimii trei urmând să susțină probe de joc pe Areni.

Rubrica plecări conține cinci nume: Cosmin Rotaru, Robert Licu, brazilianul Patrick Da Silva, Vasile Vitu și internaționalul de juniori Sebastian Nechita, ultimii doi anunțând recent că nu mai vor să continue din retur la Foresta.

Foresta are perfectate până acum șapte meciuri amicale, „galben-verzii” urmând să joace în pregătiri cu CSM Pașcani (31 ianuarie), Gloria Buzău (10 februarie), Aerostar Bacău (13 februarie), Sporting Vaslui (16 februarie), CSM Focșani (20 februarie), Ştiința Miroslava (24 februarie) și Dacia Unirea Brăila (27 februarie).

Aflată la finalul sezonului de toamnă pe locul 2, la egalitate de puncte cu prima clasată, Foresta va relua campionatul pe 14 martie, cu un meci pe teren propriu în compania Ceahlăului Piatra Neamț. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …