Friday , April 19 2024

Foresta are cel mai bun atac din seria întâi a Ligii a III-a

“Galben-verzii” au avut o medie de aproape 3 goluri înscrise per meci în turul campionatului. Dudu Drugă (10 goluri – foto), Robert Martin și Alexandru Marin (amândoi cu câte 9 goluri) au fost principalii marcatori ai Forestei în sezonul de toamnă. Ionel Stoian (10 goluri) este golgheterul Bucovinei Rădăuți, în vreme ce Eduard Julei (7 reușite) a fost principalul responsabil cu golul la Şomuz Fălticeni

Foresta este echipa cu cel mai bun atac din seria întâi a Ligii a III-a, trupa antrenată de Petre Grigoraș având o medie de aproape 3 goluri marcate per meci în turul campion­a­tului. Principalii marcatori ai “galben-verzilor” în sezonul de toamnă au fost Dudu Drugă (10 goluri), urmat de Robert Martin și Alexandru Marin (amândoi cu câte 9 goluri).

La zestrea de 43 de goluri înscrise de Foresta în tur și-au mai adus contribuția Andrei Cerlincă – 5 goluri, Vali Hagiu – 3 goluri, Robert Grumezescu – 2 goluri, Auraș June, Matteo Rigoni, Paul Mateciuc, Cornel Căinari și Mădălin Onofraș – ultimii cinci cu câte un gol marcat.

Foresta a realizat și scorul turului de campionat în seria întâi: 10-0, pe teren propriu, cu CSM Pașcani. De altfel, stadionul Areni s-a dovedit teren minat pentru oaspeți, CSM Focșani fiind singura echipă care a plecat cu un punct de la Suceava în opt meciuri găzduite de Foresta.

Ionel Stoian – principala gură de foc a Bucovinei Rădăuți

Bucovina Rădăuți a avut două guri de foc în sezonul de toamnă, este vor­ba de Ionel Stoian și de Ionuț Plă­madă, cu 10, respectiv 9 goluri mar­­cate în primele 15 etape. La totalul de 34 de goluri înscrise de trupa lui Dorin Goian și Daniel Bălan au mai contribuit Iosif Netbai (4 goluri), Daniel Păiuș (2), Andrei Alecsandru (2), Cosmin Țapu (2), Radu Ungurianu (2), Vasile Vitu (1), Liviu Busuioc (1) și Iulian Ionesi (1), ultimul lipsind în ultimele meciuri din cauza unei grave accidentări.

Cu doar 12 goluri primite în turul campionatului, Bucovina are a treia cea mai bună apărare din serie întâi, după Aerostar Bacău și Ceahlăul.

Eduard Julei – responsabilul cu golul la Şomuz Fălticeni

Eduard Julei a fost responsabil cu golul la Şomuz, declarul echipei fălticenene punctând de 7 ori în tur. La zestrea de doar 18 goluri marcate de trupa lui Daniel Stoica în sezonul de toamnă și-au mai adus contribuția: Andrei Mateiciuc (4 goluri), Christ Afalna (2), Alin Priboi (2), Florin Negură (1), Ciprian Plăcintă (1), și Alexander Song (1).

Topul golgheterilor este condus de trei foști atacanți de pe Areni

Trei foști atacanți care au evoluat în trecut pe Areni ocupă podiumul în clasamentul celor mai buni marcatori din seria întâi în turul campionatului, este vorba de Cătălin Vraciu (Ae­ro­star Bacău) – 15 goluri, Marius Matei (Oțelul Galați) – 14 goluri și Edy Sandu (Ştiința Mirosalva) – 13 goluri. (Dănuț CHIDOVEȚ)

 

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …