Tuesday , April 23 2024

Foresta are cea mai bună apărare dintre toate cele 100 de echipe înscrise în Liga a III-a

Echipa antrenată de Dorin Goian a primit doar 6 goluri în cele 15 etape de campionat disputate în sezonul de toamnă

Foresta are cea mai bună apărare dintre cele 100 de echipe înscrise la startul actualului sezon al Ligii a III-a.

Doar cinci echipe au reușit să perforeze poarta apărată de Toma Niga și debutantul Matei Cuciureanu în cele 15 etape scurse din actuala ediție de campionat, este vorba de Dante Botoșani, Viitorul Darabani, Ceahlăul Piatra Neamț, Ştiința Mirosalva (două goluri) și CSM Bacău.

Echipa antrenată de Dorin Goian are și al doilea atac din serie, principalul marcator fiind nigerianul Odoh Chika, cu 6 goluri, urmat de Daniel Muntean și Bogdan Filip, fiecare cu câte 5, și Iosif Netbai, cu 4 reușite personale.

 Bucovina Rădăuți dă al doilea golgheter al Seriei I

Bucovina Rădăuți dă al doilea golgheter al Seriei I, este vorba de Ionel Stoian, cu 8 goluri înscrise până acum. Acesta este urmat în clasamentul celor mai buni marcatori ai grupării rădăuțene de Radu Ungurianu (7 goluri), Alexandru Aftanache (5) și Armand Svichi (4).

Robert Ciobanu a fost principalul puncheur al Şomuzului Fălticeni în campionat, cu 6 goluri marcate până acum, urmat de fundașul Vasile Vitu, cu 3.

Lider în clasamentul golgheterilor Seriei I este Patrick Petre, de la Ceahlăul Piatra Neamț, cu 10 goluri în primele 15 etape de campionat. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Atleții suceveni au urcat pe podium la semimaratonul “Constantina Diță”

Ciprian Costîn (CSŞ Rădăuți) a cucerit aurul la categoria U20 Patru atleți suceveni au urcat …