Saturday , April 20 2024

Foresta a transferat un mijlocaș din Mali

In vârstă de 20 de ani, Diallo Flatie a evoluat ultima oară în campionatul Emiratelor Arabe Unite. Mijlocașul african ar putea debuta în tricoul Forestei în meciul amical pe care “galben-verzii” îi au programat astăzi, de la ora 15.00, pe terenul Zimbrului Siret. Tot astăzi este așteptat pe Areni și juniorul Sebastian Lupu (Ardealul Cluj) 

Petre Grigoraș a avut la antrenamentul de ieri al Fo­res­tei un jucător nou, este vorba de Diallo Flatie, un mijlocaș de 20 de ani, originar din Mali, care a evoluat ultima oară în campionatul Emiratelor Arabe Unite. Aflat la prima experiență în fotbalul românesc, Flatie ar putea debuta în tricoul echipei sucevene, în amicalul pe care “galben-verzii”, îl vor disputa astăzi, de la orele 15.00, în deplasare, cu Zimbru Siret.

Tot astăzi este așteptat să sosească pe Areni și juniorul Sebastian Lupu (19 ani), un jucător de bandă dreaptă format de Ardealul Cluj.

Pe lângă cei doi, Foresta mai are la antrenamente alți șapte jucători noi, toți juniori: portarii Haralambie Mociu (Ripensia Timișoara) și Sebas­tian Bîlbă (Ozana Târgu Neamț), fundașii Bogdan Ba­lint (Politehnica Iași) și Simon Mandiuc (ACS Juniorul Su­cea­va) și mijlocașii Florin Bur­ghele (Universitatea Cluj), Sebastian Nechita (ACS Junio­rul Suceava / Româ­nia U17) și Gabi Cio­tu (FC Voluntari).

În schimb, nu se mai regăsesc la echi­pă portarul Ionuț Ai­lenei, fundașul Mă­­dălin Onofraș, ­mij­locașii Vali Ha­giu, Auraș June și Va­sile Boca și atacantul Robert Grumezescu, ultimul cu contractul reziliat.

Vineri, de la ora 13.00, Foresta va disputa un al treilea ­ami­cal pe terenul ju­­­­nio­­rilor de la LPS Suceava, după care, lunea viitoare, va pleca într-un cantonament de zece zile la Câm­pulung Moldovenesc.

La revenirea din stagiul montan, “galben-verzii” au pro­­gramate alte patru meciuri amicale cu Bucovina Rădăuți (14 februarie), Ştiința Miro­slava (22 și 28 februarie) și Ceahlăul Piatra Neamț (25 fe­bruarie).

Clasată pe locul 2 în seriei întâi a Ligii a III-a, la patru puncte în urma liderului Ae­rostar, Foresta va începe returul pe 7 martie, în deplasare, contra gălățenilor de la ­Spor­ting Liești. (Dănuț CHIDOVEȚ)

 

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …