Wednesday , April 24 2024

Foresta a terminat la egalitate amicalul cu Ceahlăul

Cele două formații au remizat, scor 2-2, într-un meci de verificare disputant sâmbătă, pe stadionul Areni. Nemțenii au condus cu două goluri în prima repriză, “galben-verzii” egalând prin Netbai (penalty) și camerunezul Chicka

Foresta a terminat la egalitate, scor 2-2, meciul amical disputat sâmbătă, pe stadionul Areni, în compania Ceahlăului Piatra Neamț.

Gruparea nemțeană a marcat de două ori în prima jumătate de oră de joc prin Istrati și Moldovan, ambele goluri venind pe fondul unor gafe comise de defensiva sucevenilor.

“Galben-verzii” au redus din diferență până la pauză dintr-un penalty transformat de Netbai, golul egalizator fiind semnat de camerunezul Chicka, în minutul 74.

Foresta a început în următoarea formulă de joc: C. Mihăescu – Cimbru, I. Mihăescu, Karime, Crap, Chelari, Netbai, Samson, Atuba, Oluwausen, Trofan. Antrenor: Ionuț Moșteanu. Pe parcurs au mai intrat: Gil, Tătaru, M. Ilie, Sâncelean, Jude, J. Ongenda, A. Ongenda, Chicka, Alex și Eve.

În continuarea programului de pregătire, Foresta mai are meciuri amicale cu Oțelul Galați (30 iulie), Ştiința Miroslava (7 august), Aerostar Bacău (11 august), Dante Botoșani (14 august) și Şomuz Fălticeni (21 august).

Bucovina Rădăuți a pierdut în fața Politehnicii Iași

Bucovina Rădăuți a suferit prima înfrângere în amicale, după ce a pierdut sâmbătă, pe stadionul Municipal, în fața divizionarei secunde Politehnica Iași, cu scorul de 1-4.

Aflată la ultimul test înaintea debutului noului sezon, gruparea ieșeană și-a asigurat victoria prin hattrickul lui Camara și golul lui Istrate. Reușita de onoare a rădăuțenilor a fost semnată de Şpac, care a înscris cu un șut superb, în diagonală, din colțul careului mare.

Începând de astăzi, trupa antrenată de Florin Cristescu și Ionel Lavric va intra în cantonament la Sucevița, după care mai are programate meciuri de verificare cu Dante Botoșani și Progresul Frătăuții Vechi.

Şomuz Fălticeni a încasat nouă goluri la Buzău

Şomuz Fălticeni a fost surclasată, cu scorul de 0-9, în meciul amical disputat sâmbătă pe terenul divizionarei secunde FC Buzău.

Acesta a fost ultimul test al trupei antrenate de Iulian Ionesi înainte de debutul în Cupa României, competiție în care va înfrunta Juniorul Suceava, miercuri, de la ora 17.30, pe stadionul din Ițcani. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

CSU Suceava este finalistă în Campionatul Național pentru tineret

CSU Suceava s-a calificat în finala Campionatului Național de handbal masculin pentru tineret, după ce …