Tuesday , March 19 2024

Foresta a reușit prima victorie în noul sezon

Echipa antrenată de Dorin Goian s-a impus sâmbătă, pe terenul Ceahlăului Piatra Neamț, cu scorul de 1-0, într-un meci din etapa a II-a a Ligii a III-a. Cerlincă a marcat unicul gol al întâlnirii în minutul 71 

Foresta a bifat prima victorie cu Dorin Goian pe banca tehnică, după ce s-a impus sâmbătă, pe terenul Ceahlăului Piatra Neamț, cu scorul de 1-0, într-un meci din etapa a II-a a Ligii a III-a.

Cea mai mare ocazie a primei reprize a aparținut gazdelor, Mateiciuc șutând din poziție bună peste poarta apărată de Gal, titularizat în premieră între buturile formației “galben-verde”.

Cu un plus de experiență și pragmatism, Foresta a marcat unicul gol al întâlnirii de sub Pietricica la primul șut pe spațiul porții adverse, expediat de Cerlincă, în minutul 71.

Echipa suceveană putea închide jocul în ultimele minute, dar goalkeeperul Cîm­pianu s-a opus în două rânduri la execuțiile lui Martin și Marin.

Foresta: Gal – Fărcășan, Vișinar, Celeadnic, Drugă – Stănescu – Săhlean, Ungurianu, Dicu, Cerlincă – Martin. Au mai intrat: Sumanariu, Filip, Marin și Nechita.

În runda viitoare, Foresta revine pe stadionul Areni pentru derbyul local cu Buco­vina Rădăuți, programat sâmbătă, de la ora 17.00. (Dănuț CHIDOVEŢ)

secretarasite

Vezi si

Simona Halep o va înfrunta pe Paula Badosa în meciul de revenire în circuit, la Miami

Simona Halep va evolua în prima manșă a turneului de 1000 de puncte de la …