Thursday , April 18 2024

Foresta a reușit o nouă victorie concludentă în meciurile de verificare

Echipa antrenată de Dorin Goian s-a impus miecuri, pe terenul LPS, în fața celor de la Şomuz Fălticeni, cu scorul de 4-0, prin golurile marcate de Netbai (două), Filip și Codău

Foresta a reușit o nouă victorie concludentă în meciurile de verificare, după ce a câștigat miercuri, în fața celor de la Şomuz Fălticeni, cu scorul de 4-0, într-un amical disputat pe terenul sintetic de la LPS.

Echipa antrenată de Dorin Goian s-a impus prin golurile marcate de Netbai (două), Filip și Codău, “galben-verzii” ratând după pauză și un penalty prin Grosu, a cărui execuție a fost parată de Zvoronciuc.

Foresta: Niga – Nițu, Makongo, Cimbru, Grosu, M. Ilie, Samson, Netbai, Căinari, Filip, Chika. Antrenor: Dorin Goian. Au mai intrat: Cuciureanu – Hagiu, Nechita, Cană, Martin, Botezatu, David, Codău, Mihalciuc și Cucoș.

Şomuz: Puianu – Alecsandru, Luțu, Pintilei, E. Ciobanu, Bejenar, Cîrstean, Merticariu, Popovici, Savin, Bolu. Antrenor: Daniel Stoica. Au mai intrat: Zvoronciuc – Maganu, Pașcu, Nistor, Rogoza, Maxim, Dănilă și Cara.

În precedentele meciuri amicale susținute în acest an, Foresta a înregistrat trei victorii, 2-1 cu Gloria Bistrița, 4-3 cu Aerostar Bacău și 9-2 cu Rapid Brodoc, un rezultat de egalitate, 1-1 cu Şomuz Fălticeni, și o înfrângere, 1-3 cu Politehnica Iași.

De partea cealaltă, Şomuz a suferit miercuri prima înfrângere în pregătiri, după 2-0 cu Ştiința Miroslava, 1-1 cu Ceahlăul Piatra Neamț, 1-1 cu FC Botoșani, 1-1 cu Foresta Suceava și 2-1 cu Viitorul Darabani.

Dacă pentru Şomuz a fost ultimul test înainte de reluarea campionatului Ligii a III-a, Foresta mai are programat un ultim amical, sâmbătă, în compania Bucovinei Rădăuți.

În prima etapă a sezonului de primăvară, programată pe 11 martie, Foresta va primi, pe stadionul Areni, vizita Ceahlăului, în vreme ce Şomuz va evolua pe terenul vasluienilor de la Rapid Brodoc.  (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Ultimele bilete la Jocurile Olimpice de la Paris au fost puse azi în vânzare

Ultimele bilete pentru Jocurile Olimpice de vară de la Paris au fost puse în vânzare …