Sunday , September 25 2022

Foresta a relansat lupta pentru primul loc în play-off

“Galben-verzii” s-au apropiat la două puncte de prima poziție, după ce s-au impus vineri, pe stadionul Areni, în fața liderul Dante Botoșani, cu scorul de 2-0 . În alte două meciuri disputate sâmbătă, Bucovina Rădăuți a remizat cu Hușana, iar Şomuz Fălticeni a învins CSM Pașcani

Foresta a relansat lupta pentru primul loc în play-off-ul Seriei I a Ligii a III-a, după ce s-a impus vineri după-amiază, pe stadionul Areni, în fața liderului Dante Botoșani, cu scorul de 2-0, în deschiderea etapei a V-a.

“Galben-verzii” s-au impus prin golurile marcate în prima repriză de Netbai (’18) și Trofan (’24) și au terminat meciul în inferioritate numerică după eliminarea lui Arnold (’85), trimis mai repede la vestiare pentru două cartonașe galbene.

Foresta: Checicheș – Merdovic, I. Mihăescu, Bulat, Arnold, Makongo, M. Ilie, Samson, Unghianu, Netbai, Trofan. Director tehnic: Ivan Gvozdenovic. Au mai intrat: Celeadnic, Chika și Popovici.

Bucovina Rădăuți a rămas fără victorie în play-off, după a scos doar o remiză, scor 2-2, în meciul disputat sâmbătă după-amiază, pe stadionul Municipal, în fața celor de la Hușana Huși.

Oaspeții au profitat de două faze fixe și s-au distanțat repede la 2-0 prin golul lui Dumitru (‘2) și autogolul lui Florescu (‘6). Merticariu a redus din diferență peste doar două minute, scorul final de 2-2, fiind stabilit în minutul 70, de către Forizs, care a transformat un penalty.

Bucovina: Udeanu – Şpac, Mateciuc, Florescu, Coajă, Săhlean, Ungurianu, Stroe, Coroamă, Merticariu, Stoian. Antrenor: Ionuț Plămadă. Au mai intrat: Forizs și Chiseliță.

Şomuz Fălticeni a reușit a treia victorie în play-out-ul Ligii a III-a, după ce a câștigat sâmbătă după-amiază, pe stadionul “Constantin Jamaischi”, în fața celor de la CSM Pașcani, cu scorul de 3-0, într-un meci contând pentru etapa a V-a.

Echipa antrenată de Iulian Ionesi s-a impus în fața ultimei clasate prin golurile marcate de R. Ciobanu (’23), Julei (’32) și Alecsandru (’54).

Şomuz: Malac – Alecsandru, Vitu, Antonesei, E. Ciobanu, R. Ciobanu, Bejenar, Cîrstean, Julei, Nistor, Murovanîi. Antrenor: Iulian Ionesi. Au mai intrat: Savin, Maganu, Străjeriu și Chirilescu.

În celelalte două meciuri din play-out s-au înregistrat următoarele rezultate: Ştiința Miroslava – Juniorul Vaslui 2-0 și CSM Bacău – Ceahlăul 0-0.

Runda intermediară de miercuri programează meciurile Hușana Huși – Foresta și Dante Botoșani – Bucovina Rădăuți, în play-off și Ştiința Miroslava – Şomuz Fălticeni, în play-out.

La finalul play-off-ului Seriei I, primele două clasate se vor califica la barajul de promovare, acolo unde vor întâlni primele două clasate în play-off-ul Seriei a II-a.

La finalul play-out-ului, ultimele două clasate vor retrograda direct în Liga a IV-a, acolo unde poate ajunge și echipa situată pe locul 4, dacă are cea mai slabă linie de clasament din toate cele zece serii. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Roger Federer – retragere cu o înfrângere, lacrimi de fericire și aplauze îndelungate

Roger Federer s-a retras vineri din tenis cu un val de lacrimi de fericire, pe …