Thursday , March 28 2024

Foresta a ratat pentru al patrulea sezon consecutiv promovarea în Liga a II-a

Foresta a ratat pentru al patrulea an la rând promovarea în Liga a II-a, după ce fost eliminată în semifinalele barajului, de Oțelul Galați, cu scorul general de 0-3.

Învinsă pe Areni, cu 0-1, echipa antrenată de sârbul Ivan Govzdenovic a pierdut și manșa secundă, disputată sâmbătă, la Galați, cu scorul de 0-2, prin golurile marcate de Cisotti (’43) și Nistor (’72).

Rămași în inferioritate numerică încă din minutul 10, când Makongo a primit ușor direct cartonașul roșu, “galben-verzii” nu au reușit să trimită nici măcar un șut pe spațiul porții gălățene până la finalul meciului.

Oțelul: Dur-Bozoancă – Rus, Yabre, Ghiocel, Țica, Neagu, Jardan, Cireș, Cisotti, Cârjan, Nica. Antrenor: Dorinel Munteanu. Au mai intrat: Savu, Nedelea, Nistor, Adăscăției și Green.

Foresta: Checicheș – I. Mihăescu, Celeadnic, Makongo, Arnold, Novac, M. Ilie, Dorobanțu, Netbai, Unghianu, Chika. Director tehnic: Ivan Gvozdenovic. Au mai intrat: Chelari, Popovici și Manole.

În cealaltă semifinală a barajului de promovare, Dante Botoșani a trecut, cu scorul general de 2-1, de CSM Focșani. (D.C.)

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …