Thursday , April 25 2024

Foresta a rămas fără doi jucători înainte de startul pregătirilor de iarnă

Fundașul central Vasile Vitu și internaționalul de juniori Sebi Nechita au informat conducerea clubului că nu vor să mai continue din retur pe Areni

Foresta a rămas fără serviciile a doi jucători cu doar o săptămână înainte de startul pregătirilor de iarnă. Este vorba de fundașul central Vasile Vitu și de internaționalul de juniori Sebi Nechita, care au informat conducerea clubului că nu vor să mai continue din retur pe Areni.

„Vasile Vitu era nemulțumit că a evoluat prea puține minute în turul campionatului, asta în condițile în care aveam nu mai puțin de cinci fundași centrali în lot. Cum  jucătorul are în acest moment și alte oferte, am decis să reziliem de comun acord contractul. Clubul nostru îi mulțumește pentru perioada petrecută pe Areni și îi urează succes în continuare”, a precizat președintele Forestei, Andrei Ciutac.

Vitu: „Mi s-au acordat prea puține șanse”

De partea cealaltă, fundașul originar din Republica Moldova regretă că nu a primit mai multe șanse pe Areni. „În vara trecută, am acceptat cu entuziasm propunerea de a veni la Foresta, care avea un proiect bazat pe jucători suceveni, cu care să se atace promovarea în Liga a II-a. Pe parcurs însă, lucrurile s-au schimbat pentru mine, în sensul că mi s-au acordat prea puține șanse să demonstrez că pot fi un jucător de bază pentru echipă. Cred totuși că mi-am făcut exemplar treaba în aceste ultimele șase luni”, a spus Vasile Vitu, care a precizat că are mai multe oferte, inclusiv una din Replica Moldova.

Ciutac: „Mă surprinde decizia lui Sebi Nechita”

Mai surprinzătoare este decizia de a nu mai continua la Foresta luată de internaționatul de juniori Sebi Nechita, care, la doar 17 ani, își găsise repede un loc de titular în garnitura „galben-verzilor”.

„Mă surprinde decizia luată de Sebi Nechita, în condițiile în care a fost primit la club foarte bine și i s-a acordat atenția necesară. Chiar dacă a venit nepregătit la echipă, a fost utilizat constant de către antrenori, fiind ajutat să se impună în primul unsprezece. Mai mult, din punct de vedere financiar este cu banii la zi, noi respectând tot ceea ce am promis în vară”, a comentat președintele Andrei Ciutac.

Pe lângă Vasile Vitu și Sebi Nechita, gruparea de pe Areni se mai despărțise la finalul anului trecut de alți trei jucători: mijlocașul central Cosmin Rotaru, juniorul Robert Dicu și brazilianul Patrick Da Silva. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …