Wednesday , April 24 2024

Foresta a pierdut manșa tur a barajului cu Oțelul în fața a 3.000 de spectatori prezenți pe Areni

Foresta a fost învinsă miercuri, pe stadionul Areni, de Oțelul Galați, cu scorul de 0-1, în prima manșă din semifinalele barajului de promovare în Liga a II-a.

Anunțat de bara lui Jardan, golul victoriei echipei gălățene a fost marcat de Nica, în minutul 39, după o greșeală a defensivei gazdelor.

“Galben-verzii” au avut șansa egalării în minutul 87, la singurul lor șut pe spațiul porții adverse, dar Dur-Bozoancă a deviat mingea în corner la execuția lui Arnold.

La meciul de pe Areni au asistat aproape 3.000 de spectatori, printre care și 50 de fani ai Oțelului.

Foresta: Checicheș – Dorobanțu, I. Mihăescu, Celeadnic, Arnold, Makongo, Chelari, M. Ilie, Unghianu, Chika, Trofan. Director tehnic: Ivan Gvozdenovic. Au mai intrat: Netbai, Samson și Popovici.

Oțelul: Dur-Bozoancă – S. Rus, Yabre, Ghiocel, Țica, Neagu, Jardan, Cireș, Cisotti, Al. Nica, Green. Antrenor: Dorinel Munteanu. Au mai intrat: Nistor, Adăscăției, Savu și Cârjan.

Returul va avea loc sâmbătă, de la ora 17.30, la Galați. (D.C.)

Vezi si

CSU Suceava este finalistă în Campionatul Național pentru tineret

CSU Suceava s-a calificat în finala Campionatului Național de handbal masculin pentru tineret, după ce …

2 comments

  1. Jucatorii nu sunt bine asezati in teren. Multi sunt blazati, altii nu pot mai mult. Trebuie o conducere cu personalitate si ceva bani pentru jucatori buni. Afara toti si sa se inceapa cu adevarat aducerea echpei in Liga I.

  2. Este incredibil , aici este manareala elaborata de la inalt nivel judetean pentru a nu fi nevoiti sa se implice si sa acorde sprijinul financiar prevazut de lege echipei de fotbal reprezentative a judetului daca ar fi promovat in liga a doua de fotbal !!!
    De fapt asta se vrea de la nivel judetean , mentinerea judetului in stare de letargie , mediocritate si subdezvoltare in toate domeniile pentru a nu se face presiuni de implicare a liderilor administratiei publice de la nivel judetean si municipal , astfel sa-si poata satisface in liniste interesele proprii !!!!!