Wednesday , July 6 2022

Foresta a pierdut manșa tur a barajului cu Oțelul în fața a 3.000 de spectatori prezenți pe Areni

Foresta a fost învinsă miercuri, pe stadionul Areni, de Oțelul Galați, cu scorul de 0-1, în prima manșă din semifinalele barajului de promovare în Liga a II-a.

Anunțat de bara lui Jardan, golul victoriei echipei gălățene a fost marcat de Nica, în minutul 39, după o greșeală a defensivei gazdelor.

“Galben-verzii” au avut șansa egalării în minutul 87, la singurul lor șut pe spațiul porții adverse, dar Dur-Bozoancă a deviat mingea în corner la execuția lui Arnold.

La meciul de pe Areni au asistat aproape 3.000 de spectatori, printre care și 50 de fani ai Oțelului.

Foresta: Checicheș – Dorobanțu, I. Mihăescu, Celeadnic, Arnold, Makongo, Chelari, M. Ilie, Unghianu, Chika, Trofan. Director tehnic: Ivan Gvozdenovic. Au mai intrat: Netbai, Samson și Popovici.

Oțelul: Dur-Bozoancă – S. Rus, Yabre, Ghiocel, Țica, Neagu, Jardan, Cireș, Cisotti, Al. Nica, Green. Antrenor: Dorinel Munteanu. Au mai intrat: Nistor, Adăscăției, Savu și Cârjan.

Returul va avea loc sâmbătă, de la ora 17.30, la Galați. (D.C.)

Vezi si

Când va avea loc sfertul de finală dintre Simona Halep și Amanda Anisimova de la Wimbledon 

Organizatorii de la Wimbledon au anunțat programul zilei de miercuri, 6 iulie, când va avea …

2 comments

  1. Jucatorii nu sunt bine asezati in teren. Multi sunt blazati, altii nu pot mai mult. Trebuie o conducere cu personalitate si ceva bani pentru jucatori buni. Afara toti si sa se inceapa cu adevarat aducerea echpei in Liga I.

  2. Este incredibil , aici este manareala elaborata de la inalt nivel judetean pentru a nu fi nevoiti sa se implice si sa acorde sprijinul financiar prevazut de lege echipei de fotbal reprezentative a judetului daca ar fi promovat in liga a doua de fotbal !!!
    De fapt asta se vrea de la nivel judetean , mentinerea judetului in stare de letargie , mediocritate si subdezvoltare in toate domeniile pentru a nu se face presiuni de implicare a liderilor administratiei publice de la nivel judetean si municipal , astfel sa-si poata satisface in liniste interesele proprii !!!!!