Friday , March 29 2024

Foresta a pierdut contactul cu primul loc după înfrângerea de la Bucecea

“Galben-verzii” au cedat sâmbătă, în etapa a II-a din play-off-ul Ligii a III-a, în fața liderului Dante Botoșani, cu scorul de 0-1. În alte două meciuri, Bucovina Rădăuți a remizat alb în deplasarea de la Huși, în vreme ce Şomuz Fălticeni a câștigat pe terenul celor de la CSM Bacău

Foresta a pierdut contactul cu primul loc în clasamentul play-off-ului Seriei I a Ligii a III-a, după ce a cedat sâmbătă, pe terenul sintetic din Bucecea, în fața liderului Dante Botoșani, cu scorul de 0-1, într-un meci contând pentru etapa a doua.

Gruparea botoșăneană a marcat golul victoriei în minutul 58, prin Gorovei, care a profitat de o greșeală în banda dreaptă a defensivei sucevene și l-a învins pe C. Mihăescu cu un șut plasat.

Oaspeții au încheiat meciul fără vreun șut pe poartă și fără căpitanul Novac, eliminat pentru două cartonașe galbene pe final.

Foresta: C. Mihăescu – Cimbru, Celeadnic, Makongo, Arnold, Novac, Samson, M. Ilie, Netbai, Unghianu, Trofan. Director tehnic: Ivan Gvozdenovic. Pe parcurs au mai intrat: Chika, Merdovic, Chelari și Popovici.

Bucovina Rădăuți a remizat în zece oameni la Huși

Bucovina Rădăuți a cucerit primul punct în play-off, după ce a remizat sâmbătă, pe terenul formației Hușana Huși, scor 0-0.

Echipa antrenată de Ionuț Plămadă a dominat întâlnirea, având două bare, un gol anulat pentru un presupus off-side la Merticariu, dar și un jucător eliminat, Şpac încasând prea ușor al doilea cartonaș galben la jumătatea reprizei secunde.

Bucovina: Butnariu – Şpac, Florescu, Mateciuc, Coajă, Ungurianu, Săhlean, Forizs, Stroe, Stoian, Merticariu. Antrenor: Ionuț Plămadă. Au mai intrat: Coroamă și Parasca.

Rezultatetle etapei a II-a din play-off:

Hușana Huși – Bucovina Rădăuți: 0-0

Dante Botoșani – Foresta Suceava: 1-0

La finalul play-off-ului Seriei I, primele două clasate se vor califica la barajul de promovare, acolo unde vor întâlni primele două clasate în play-off-ul Seriei a II-a.

Şomuz Fălticeni a obținut a doua victorie în play-out

Şomuz Fălticeni a înregistrat a două victorie consecutivă de la startul play-out-ului, după ce s-a impus sâmbătă, pe stadionul “Letea Veche”, în fața celor de la CSM Bacău, cu scorul de 2-0.

Şomuz: Puianu – Antonesei, Vitu, Chirilescu, Nistor, Dănilă, Bejenar, Alecsandru, Julei, R. Ciobanu, Savin. Antrenor: Iulian Ionesi. Pe parcurs au mai intrat: Străjeriu, Ed. Ciobanu, Murovanîi, Maganu și Pitic.

Rezultatele etapei a III-a din play-out:

CSM Pașcani – Ştiința Miroslava: 0-1

CSM Bacău – Şomuz Fălticeni: 0-2

Ceahlăul Piatra Neamț – Sporting Vaslui: 1-0

La finalul play-out-ului, ultimele două clasate vor retrograda direct în Liga a IV-a, acolo unde poate ajunge și echipa situateă pe locul 4, dacă are cea mai slabă linie de clasament din toate cele zece serii. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …