Friday , April 26 2024

Foresta a obținut o nouă victorie la scor pe Areni

“Galben-verzii” s-au impus sâmbătă, în fața celor de la Hușana Huși, cu un categoric 5-1, prin golurile marcate de Netbai, Arnold, Unghianu, Chika (penalty) și Manole. În alte două meciuri ale zilei, Bucovina Rădăuți a pierdut acasă, cu Dante Botoșani, în vreme ce Şomuz Fălticeni a remizat alb cu Ceahlăul Piatra Neamț

Foresta a obținut o nouă victorie facilă în play-off-ul Ligii a III-a, după ce s-a impus sâmbătă, pe stadionul Areni, în fața Hușanei Huși, cu scorul de 5-1, într-un meci din cadrul etapei a III-a.

Scapați fără gol primit în debutul jocului, “galben-verzii” au marcat de două ori în primul sfert de oră prin Netbai (‘6) și Arnold (‘14), scorul pauzei, 3-0, fiind stabilit de Unghianu (’44).

Vasluienii au redus din diferență prin C. Ciobanu (’59), dar gazdele au mai punctat de două ori până la final prin nigerianul Chika (’72), care a înscris de ziua lui din penalty și Manole (’89), care a închis tabela la 5-1.

Foresta: C. Mihăescu – Cimbru, Celeadnic, Bulat, Arnold, Ilie, Chelari, Netbai, Merdovic, Unghianu, Trofan. Director tehnic: Ivan Gvozdenovici. Pe parcurs au mai intrat: Chika, Manole, Popovici și Samson.

Bucovina Rădăuți nu găsește drumul spre gol în play-off

Bucovina Rădăuți a rămas cu un singur punct și fără gol marcat în play-off, după ce a pierdut sâmbătă, pe stadionul Municipal, în fața celor de la Dante Botoșani, cu un sec 0-2.

Lideră a clasamentului, gruparea botoșăneană și-a asigurat victoria prin golurile lui Codău (’14) și Al. Zaharia (’59).

Bucovina: Butnariu – Dumea, Florescu, Mateciuc, Coajă, Forizs, Săhlean, Ungurianu, Stroe, Merticariu, Stoian. Antrenor: Ionuț Plămadă. Au mai intrat: Coroamă, Chiseliță și Ichim.

Rezultatele etapei a III-a din play-off:

Foresta Suceava – Hușana Huși: 5-1

Bucovina Rădăuți – Dante Botoșani: 0-2

La finalul play-off-ului Seriei I, primele două clasate se vor califica la barajul de promovare, acolo unde vor întâlni primele două clasate în play-off-ul Seriei a II-a.

Şomuz Fălticeni a remizat alb cu Ceahlăul Piatra Neamț

Şomuz Fălticeni a ratat șansa de a urca pe primul loc în clasamentul play-out-ului din Seria I a Ligii a III-a, după ce a remizat alb, scor 0-0, în fața celor de la Ceahlăul Piatra Neamț, într-un meci disputat sâmbătă, pe stadionul “Constantin Jamaischi”, în cadrul etapei a III-a.

Şomuz: Puianu – Alecsandru, Vitu, Chirilescu, Antonesei, Nistor, Bejenar, Julei, Dănilă, R. Ciobanu, Savin. Antrenor: Iulian Ionesi. Au mai intrat: Pitic, Maganu, MurovanîI și Străjeriu.

Rezultatele etapei a III-a din play-out:

Sporting Vaslui – CSM Pașcani: 2-1

Şomuz Fălticeni – Ceahlăul Piatra Neamț: 0-0

Ştiința Miroslava – CSM Bacău: 0-1

La finalul play-out-ului, ultimele două clasate vor retrograda direct în Liga a IV-a, acolo unde poate ajunge și echipa situateă pe locul 4, dacă are cea mai slabă linie de clasament din toate cele zece serii. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …

One comment

  1. Bine ca faceți din victoria cu Husana un mare motiv de lauda, în condițiile în care se scalda în mediocritatea ligii a treia la fotbal!!!!
    De ce nu aveți demnitatea sa scrieți despre dezinteresul conducerii administrației publice județene în toate domeniile inclusiv în sport, astfel am ajuns de rasul lumii !!!!