Wednesday , October 5 2022

Foresta a obținut o nouă victorie la scor pe Areni

“Galben-verzii” s-au impus sâmbătă, în fața celor de la Hușana Huși, cu un categoric 5-1, prin golurile marcate de Netbai, Arnold, Unghianu, Chika (penalty) și Manole. În alte două meciuri ale zilei, Bucovina Rădăuți a pierdut acasă, cu Dante Botoșani, în vreme ce Şomuz Fălticeni a remizat alb cu Ceahlăul Piatra Neamț

Foresta a obținut o nouă victorie facilă în play-off-ul Ligii a III-a, după ce s-a impus sâmbătă, pe stadionul Areni, în fața Hușanei Huși, cu scorul de 5-1, într-un meci din cadrul etapei a III-a.

Scapați fără gol primit în debutul jocului, “galben-verzii” au marcat de două ori în primul sfert de oră prin Netbai (‘6) și Arnold (‘14), scorul pauzei, 3-0, fiind stabilit de Unghianu (’44).

Vasluienii au redus din diferență prin C. Ciobanu (’59), dar gazdele au mai punctat de două ori până la final prin nigerianul Chika (’72), care a înscris de ziua lui din penalty și Manole (’89), care a închis tabela la 5-1.

Foresta: C. Mihăescu – Cimbru, Celeadnic, Bulat, Arnold, Ilie, Chelari, Netbai, Merdovic, Unghianu, Trofan. Director tehnic: Ivan Gvozdenovici. Pe parcurs au mai intrat: Chika, Manole, Popovici și Samson.

Bucovina Rădăuți nu găsește drumul spre gol în play-off

Bucovina Rădăuți a rămas cu un singur punct și fără gol marcat în play-off, după ce a pierdut sâmbătă, pe stadionul Municipal, în fața celor de la Dante Botoșani, cu un sec 0-2.

Lideră a clasamentului, gruparea botoșăneană și-a asigurat victoria prin golurile lui Codău (’14) și Al. Zaharia (’59).

Bucovina: Butnariu – Dumea, Florescu, Mateciuc, Coajă, Forizs, Săhlean, Ungurianu, Stroe, Merticariu, Stoian. Antrenor: Ionuț Plămadă. Au mai intrat: Coroamă, Chiseliță și Ichim.

Rezultatele etapei a III-a din play-off:

Foresta Suceava – Hușana Huși: 5-1

Bucovina Rădăuți – Dante Botoșani: 0-2

La finalul play-off-ului Seriei I, primele două clasate se vor califica la barajul de promovare, acolo unde vor întâlni primele două clasate în play-off-ul Seriei a II-a.

Şomuz Fălticeni a remizat alb cu Ceahlăul Piatra Neamț

Şomuz Fălticeni a ratat șansa de a urca pe primul loc în clasamentul play-out-ului din Seria I a Ligii a III-a, după ce a remizat alb, scor 0-0, în fața celor de la Ceahlăul Piatra Neamț, într-un meci disputat sâmbătă, pe stadionul “Constantin Jamaischi”, în cadrul etapei a III-a.

Şomuz: Puianu – Alecsandru, Vitu, Chirilescu, Antonesei, Nistor, Bejenar, Julei, Dănilă, R. Ciobanu, Savin. Antrenor: Iulian Ionesi. Au mai intrat: Pitic, Maganu, MurovanîI și Străjeriu.

Rezultatele etapei a III-a din play-out:

Sporting Vaslui – CSM Pașcani: 2-1

Şomuz Fălticeni – Ceahlăul Piatra Neamț: 0-0

Ştiința Miroslava – CSM Bacău: 0-1

La finalul play-out-ului, ultimele două clasate vor retrograda direct în Liga a IV-a, acolo unde poate ajunge și echipa situateă pe locul 4, dacă are cea mai slabă linie de clasament din toate cele zece serii. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

CSU din Suceava pornește cu șansa a doua în meciul de la Constanța

Echipa antrenată de Petru Ghervan va înfrunta gazdele de la CSM, diseară, de la ora …

One comment

  1. Bine ca faceți din victoria cu Husana un mare motiv de lauda, în condițiile în care se scalda în mediocritatea ligii a treia la fotbal!!!!
    De ce nu aveți demnitatea sa scrieți despre dezinteresul conducerii administrației publice județene în toate domeniile inclusiv în sport, astfel am ajuns de rasul lumii !!!!