Saturday , April 20 2024

Foresta a învins FC Pojorâta, într-un amical cu opt goluri

“Galben-verzii” s-au impus ieri, pe terenul divizionarei a patra, cu scorul de 5-3, prin golurile marcate de Marin (două), Căinari (două) și Cerlincă (penalty). Foresta rămâne în cantonament, la Pojorâta, până vineri

Foresta a câștigat și cel de-al doilea amical susținut în cantonamentul montan, după ce s-a impus ieri, în fața divizionarei a patra FC Pojorâta, cu un spectaculos 5-3. Condusă în debutul meciului de golul lui Vicliuc, trupa antrenată Vespazian Colban a întors scorul prin Marin, care a înscris în două rânduri cu capul. Pauza a regăsit însă cele două formații la egalitate, gazdele punctând pentru 2-2 prin Crăciunescu. Celelalte patru goluri au venit în repriza secundă, Gavrilei, pentru Pojorâta, respectiv Căinari, cu o dublă, și Cerlincă, cu un penalty transformat, stabilind scorul final: 5-3 în favoarea Forestei.

Foresta Suceava a început în formula: Ailenei – Drugă, Ichim, Mateciuc, Cerlincă – Stănescu – Pavel, Boca, Hagiu – Grumezescu, Marin. Pe parcurs au mai intrat: Cărbune – Lungu, Rigoni și Căinari.

Acesta a fost al patrulea amical disputat de Foresta de la startul pregătirilor de vară, după înfrângerea cu Aerostar Bacău (scor 0-1), și victoriile cu FC Botoșani II (4-1 și 3-1). Vineri, înainte de revenirea din cantonamentul montan, “galben-verzii” se vor reîntâlni cu Aerostar.

Echipa antrenată de Vespazian Colban va disputa primul meci oficial miercuri, 14 august, în Turul II al Cupei României, iar pe 17 august, cu o săptămână înainte de startul Ligii a III-a, are programat un ultim test în compania Ştiinței Miroslava. (Dănuț CHIDOVEȚ)

 

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …