Saturday , April 20 2024

Foresta a încheiat play-off-ul cu o victorie

“Galben-verzii” s-au impus sâmbătă, pe stadionul Areni, în fața Hușanei Huși, cu scorul de 2-0, prin două goluri marcate de Popovici

Foresta a încheiat play-off-ul Ligii a III-a cu o victorie, obținută sâmbătă, pe stadionul Areni, în fața Hușanei Huși, scor 2-0. “Galben-verzii” au marcat ambele goluri prin juniorul Popovici, în minutele 2 și 88.

În schimb, Bucovina Rădăuți a terminat play-off-ul fără niciun succes în cele nouă etape disputate, după ce a pierdut sâmbătă, pe stadionul Municipal, în fața liderului Dante Botoșani, cu scorul de 1-3. Oaspeții au înscris de trei ori în prima jumătate de oră de joc prin Zaharia (‘5), Dărîngă (’25) și Pintilei (‘30), gazdele reducând din diferență prin Ichim (’75).

În play-out, Şomuz Fălticeni și-a apărat locul 2 în clasament, după ce a remizat sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1, în compania celor de la Sporting Vaslui. Oaspeții au condus prin reușita lui June (’51), fălticenenii egalând prin R. Ciobanu (’61).

CSM Bacău – CSM Pașcani 1-0 și Ştiința Miroslava – Ceahlăul 0-3 sunt celelalte două rezultate înregistrate sâmbătă în penultima etapă din play-out.

Manșa tur a semifinalelor barajului de promovare în Liga a III-a programează miercuri, de la ora 18.00, meciurile Foresta – Oțelul Galați și CSM Focșani – Dante Botoșani. De la aceiași oră, Şomuz Fălticeni încheie sezonul cu un joc pe terenul celor de la CSM Pașcani. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …