Saturday , April 20 2024

Foresta a încheiat la egalitate amicalul cu Sporting Vaslui

Vasluienii au condus la pauza meciului de la Roman prin golul lui Burghele (’22), sucevenii egalând prin Martin (’83). Aceasta este prima remiză înregistrată de trupa antrenată de Ivan Gvozdenovic de la startul pregătirilor de iarnă

Foresta a obținut doar un rezultat egalitate, scor 1-1, în meciul amical disputat ieri, pe terenul sintetic din Roman, în compania celor de la Sporting Vaslui.

Gruparea vasluiană, care a avut o bară în debutul jocului, a deschis scorul la jumătatea primei reprize, prin Burghele, care a trimis mingea în plasă din câțiva metri după o respingere în lateral a lui Gal.

Trupa antrenată de Ivan Gvozdenovic a dominat copios partea secundă, iar golul egalizator a venit în minutul 83, când Martin, introdus după pauză, a înscris cu capul după o centrare de pe partea stângă.

Formația suceveană putea câștiga pe final, dar Ailenei s-a opus unui nou gol în situație de unu la unu cu Zouaoui, iar Foresta – Sporting s-a terminat nedecis.

Foresta a început în formula: Gal – Sumanariu, Celeadnic, Novacek, Drugă –  Stănescu – Zouaoui, Kanote, Postică, Cerlincă – Knezevic. Pe parcursul reprizei secunde au mai intrat: Zvoronciuc – Terzic, Al. Marin, R. Martin și Fărcășan.

Aceasta a fost primul rezultat de egalitate obținut de Foresta în pregătiri, după victoria cu CSM Pașcani (9-1) și înfrângerile cu divizionarele secunde Gloria Buzău (1-2) și Aerostar Bacău (0-2).

În continuarea programului de pregătire, „galben-verzii” se vor deplasa sâmbătă, în Vrancea, pentru un meci cu CSM Focșani, după care vor mai întâlni Ştiința Miroslava (24 februarie), Dacia Unirea Brăila (27 februarie) și Şomuz Fălticeni (3 martie). (Dănuț CHIDOVEȚ) 

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …