Wednesday , April 7 2021

Foresta a fost anihilată la Huși

„Galben-verzii” au încheiat fără gol, scor 0-0, meciul disputat sâmbătă, pe terenul Hușanei, în cadrul etapei a XIV-a a Ligii a III-a

Foresta a fost anihilată la Huși, „galben-verzii” obținând doar o remiză, scor 0-0, în meciul disputat, sâmbătă, în fața celor de la Hușana, în etapa a XIV-a a Ligii a III-a.

Trupa antrenată de Ivan Gvozdenovic și-a creat o singură ocazie de gol în prima repriză, la o lovitură de cap a lui Stănescu, respinsă in extremis de un fundaș advers.

În partea secundă, Martin a reluat din colțul careului mic peste poartă, execuția lui Cerlincă a fost deviată în corner de apărarea gazdelor, iar șutul-centrare a lui Drugă a fost reținut de sub bară de Turiță.

S-a terminat 0-0, iar Foresta continuă să sufere enorm pe faza ofensivă, „galben-verzii” marcând doar două goluri în cele patru meciuri oficiale disputate în acest an.

Foresta: Gal – Fărcășan, Novacek, Celeadnic, Drugă, Stănescu, Sumanariu, Postică, Zouaoui, Filip, Martin. Pe parcurs au mai intrat: Cimbru, Terzic și Cerlincă.

În runda viitoare, Foresta va primi sâmbătă, pe stadionul Areni, vizita codașei Bradu Borca. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Înotătoarele sucevene au cucerit 15 medalii la Cupa României

Paula Boleacu a devenit campioană națională în proba de 200 de metri fluture la categoria …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *