Friday , April 19 2024

Foresta a debutat cu o înfrângere în turneul din Croația

“Galben-verzii” au pierdut meciul amical, disputat miercuri după-amiază, în fața celor de la HNK Sibenik, cu scorul de 0-2. Echipa suceveană a avut în probe șapte jucători din spațiul ex-iugoslav.

Foresta a pierdut primul meci disputat în cadrul celei de-a opta ediții a Arena Cup, turneu amical ce are loc în aceste zile în Croația.

Echipa suceveană a cedat miercuri după-amiază, în fața celor de la HNK Sibenik, cu scorul de 0-2, la finalul unui meci în care ocupanta locului 7 în prima ligă croată a marcat ambele goluri în ultimele 11 minute, pe fondul numeroaselor schimbări din garnitura Forestei, care a avut în probe nu mai puțin de șapte jucători din spațiul ex-iugoslav.

Foresta a început în următoarea formulă de joc: C. Mihăescu – Pavletic, Simic, Bulat, Botezatu, Chelari, Samson, I. Marian, Safarovic, Olowaseun, Chika. Au mai intrat: Cimbru, Popovici, Arnold, Denkovic, Alexander, Manole și Bogovik. Antrenori: Bogdan Tudoreanu și Antoniu Stoian.

“Galben-verzii” mai au de disputat două meciuri în faza grupelor de la Arena Cup, cu croații de la Istra (sâmbătă) și cu sârbii de la OFK Zarkovo (marți). (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …