Wednesday , April 24 2024

Foresta a debutat cu o înfrângere în noua ediție de campionat a Ligii a III-a

Foresta a debutat cu o înfrângere în noul sezon al Ligii a III-a. Aflați la primul meci cu Dorin Goian pe banca tehnică, “galben-verzii” au pierdut sâmbătă, după amiază, pe stadionul Areni, în fața celor de la Ştiința Miroslava, cu scorul de 1-2.

Cu mai mult nerv în joc, gruparea ieșeană și-a asigurat victoria prin golurile marcate de Andrei Nemțanu (’26) și Eduard Sandu (’57), ultimul transformând un penalty acordat de arbitru pentru un fault comis de Vișinar.

Formația suceveană a egalat în debutul reprizei secunde printr-o lovitură de cap a lui Robert Martin (’47) și o putea face din nou în primul minut de prelungire, când Dudu Drugă a irosit un penalty, șutul căpitanului gazdelor fiind parat de goalkeeperul Jean Turiță (foto).

Fiecare echipă a mai avut câte o bară, Miroslava terminând meciul cu un jucător în minus, Bacanamwo fiind eliminat în minutul 63 pentru două cartonașe galbene.

secretarasite

Într-un alt meci al rundei inaugurale, Şomuz Fălticeni a câștigat pe stadionul din Târgu Neamț, în fața nou-promovatei Bradu Borca, cu scorul de 2-0, printr-o dublă semnată de camerunezul Afalna.

Bucovina Rădăuți nu a mai jucat în prima etapă pe terenul celor de la Sporting Vaslui, după ce în cadrul ambelor echipe au fost depistați mai mulți jucători infectați cu coronavirus. (D.C.)

Vezi si

Patru arbitri români vor oficia la EURO 2024, în frunte cu Istvan Kovacs

Patru arbitri români, în frunte cu Istvan Kovacs, vor oficia la Campionatul European de fotbal …