Wednesday , April 24 2024

Foresta a câștigat primul amical din această vară

Echipa antrenată de Bogdan Tudoreanu și Mihai Guriță s-a impus, cu scorul de 4-1, în meciul-test disputat sâmbătă pe teren divizionarei a patra Siretul Dolhasca. “Galben-verzii” au marcat prin Mateciuc, Artenie, Aioanei (penalty) și Scânteie. Cei doi englezi de origine indoneziană veniți în probe la Foresta au fost trimiși acasăAmical - Foresta

Foresta a început cu dreptul seria meciurilor amicale din această vară. In primul joc-test de la startul pregătirilor, echipa antrenată de Bogdan Tudoreanu și Mihai Guriță s-a impus sâmbătă, pe terenul divizionarei a patra Siretul Dolhasca, cu scorul de 4-1. “Galben-verzii” și-au asigurat victoria prin golurile marcate de Paul Mateciuc și nou-veniții Ionuț Artenie, Claudiu Aioanei (penalty) și Vlad Scânteie. De partea cealaltă, reușita de onoare a gazdelor a venit dintr-un penalty transformat de Constantin Ferariu.

Foresta a început în formula: G. Niga – Onofraș, Mateciuc, Ciutac, Ghimp – Căpățână, Gulei, Aioanei, Scânteie – Artenie, Grumezescu. Intrați pe parcursul meciului  de sâmbătă, englezii Damai Miracle Tampubolon si Zefanya John Tampubolon au fost trimiși acasă de staff-ul Forestei.

Așteaptă cinci jucători noi la antrenamentul de astăzi

In schimb, începând de astăzi, sunt așteptați să se alăture lotului sucevean alți cinci jucători, este vorba portarul Robert Priseceanu (CSM Slatina), fundașii Răzvan Dulap (Şoimii Lipova) și Răzvan Țăcuțanu (Ştiința Miroslava), mijlocașul Alexandru Stancoschi (ex – FCM Dorohoi) și atacantul Răzvan Gorovei (ASU Politehnica Timișoara).

In următorul meci de pregătire, “galben-verzii” vor evolua joi pe terenul divizionarei secunde CS Aerostar Bacău, după care vor intra într-un semicantonament la Suceava. (Dănuț CHIDOVEȚ)

 

Vezi si

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în sferturi la Europenele de la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatelor Europene de box …