Friday , April 26 2024

Foresta a câștigat primul amical cu Ştiința Miroslava

Echipa antrenată de Petre Grigoraș s-a impus sâmbătă, pe terenul de la LPS Suceava, în fața ieșenilor, cu scorul de 4-2, prin golurile marcate de Marin, Filip și Martin (2). A fost a șasea victorie în cele opt meciuri de pregătire disputate până acum de “galben-verzi”

Foresta se simte bine în amicale. Echipa antrenată de Petre Grigoraș a bifat a șasea victorie în opt meciuri disputate de la startul pregătirilor de iarnă, după ce s-a impus sâmbătă, pe terenul sintetic al Liceului cu Program Sportiv, în fața formației Ştiința Miroslava, cu scorul de 4-2.

Jocul a început într-un ritm alert, cu trei goluri marcate în primele 12 minute. Marin a deschis scorul după ce a înțepat o minge din gura porții, Unghianu a egalat pentru ieșeni cu un șut frumos în cros, iar Filip a stabilit scorul pauzei la 2-1, cu capul, cu toată opoziția lui Turiță.

Anunțat de bara lui Rigoni, golul trei al “galben-verzilor” a venit la jumătatea reprizei secunde, când nou-intratul Martin a trimis balonul în plasă după o intercepție la marginea careului advers. Oaspeții au redus cu noroc din diferență prin Unghianu, a cărui șut deviat a mușcat din bară înainte de a intra în poartă, scorul final de 4-2 fiind stabilit de acealași Robert Martin, cu o execuție plasată din interiorul careului.

Foresta: Mociu – Sumanariu, Celeadnic, Mateciuc, Drugă – Sumanariu – Cerlincă, Rigoni, Ungurianu, Filip – Marin. Au mai intrat: Bîlbă – Martin, Burghele, Diallo, Neacșu, Căinari, Corduneanu și Mandiuc.

Până la startul returului, Foresta mai are programate două jocuri de verificare, ambele în deplasare, marți, la Piatra Neamț, și sâmbătă, la Miroslava. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …