Foresta a câștigat primul amical cu Ştiința Miroslava

22 februarie 2020, 17:23

Echipa antrenată de Petre Grigoraș s-a impus sâmbătă, pe terenul de la LPS Suceava, în fața ieșenilor, cu scorul de 4-2, prin golurile marcate de Marin, Filip și Martin (2). A fost a șasea victorie în cele opt meciuri de pregătire disputate până acum de “galben-verzi”

Foresta se simte bine în amicale. Echipa antrenată de Petre Grigoraș a bifat a șasea victorie în opt meciuri disputate de la startul pregătirilor de iarnă, după ce s-a impus sâmbătă, pe terenul sintetic al Liceului cu Program Sportiv, în fața formației Ştiința Miroslava, cu scorul de 4-2.

Jocul a început într-un ritm alert, cu trei goluri marcate în primele 12 minute. Marin a deschis scorul după ce a înțepat o minge din gura porții, Unghianu a egalat pentru ieșeni cu un șut frumos în cros, iar Filip a stabilit scorul pauzei la 2-1, cu capul, cu toată opoziția lui Turiță.

Anunțat de bara lui Rigoni, golul trei al “galben-verzilor” a venit la jumătatea reprizei secunde, când nou-intratul Martin a trimis balonul în plasă după o intercepție la marginea careului advers. Oaspeții au redus cu noroc din diferență prin Unghianu, a cărui șut deviat a mușcat din bară înainte de a intra în poartă, scorul final de 4-2 fiind stabilit de acealași Robert Martin, cu o execuție plasată din interiorul careului.

Foresta: Mociu – Sumanariu, Celeadnic, Mateciuc, Drugă – Sumanariu – Cerlincă, Rigoni, Ungurianu, Filip – Marin. Au mai intrat: Bîlbă – Martin, Burghele, Diallo, Neacșu, Căinari, Corduneanu și Mandiuc.

Până la startul returului, Foresta mai are programate două jocuri de verificare, ambele în deplasare, marți, la Piatra Neamț, și sâmbătă, la Miroslava. (Dănuț CHIDOVEȚ)