Saturday , April 20 2024

Foresta a câștigat amicalul cu Ceahlăul Piatra Neamț

“Galben-verzii” s-au impus sâmbătă, pe stadionul Areni, în fața grupării nemțene, cu scorul de 3-0, prin golurile marcate de Grumezescu, Artenie și Martin Amical. Foresta - Ceahlaul

Foresta a reușit a doua victorie de la startul pregătirilor de vară, după ce s-a impus în meciul amical disputat sâmbătă, pe stadionul Areni, în fața viitoarei colege din Liga a III-a, CSM Ceahlăul Piatra Neamț, cu scorul de 3-0.

Aflați la finalul perioadei de semicantonament, “galben-verzii” au deschis scorul la jumătate de oră de la fluierul de start, prin Grumezescu, care a înscris cu un șut din interiorul careului. Până la pauză, trupa condusă de Bogdan Tudoreanu și Mihai Guriță și-a dublat avantajul prin Artenie, care a primit o pasă la limita off-side-ului, i-a ciupit mingea goal­­­­keep­­erului nemțean și a înscris cu poarta goală. Scorul final, 3-0 în favoarea echipei sucevene, a fost stabilit de nou-intratul Martin, în repriza secundă, cu o execuție la colțul lung din interiorul careului.

Foresta: G. Niga – Onofraș, Samba, Vițelaru, Ghimp – Ionescu – Rigoni, Lungu, Artenie, Faiola, Gru­mezescu. Pe parcursul meciului au mai intrat: Ursachi, Cotuna – Fares, Negură, Căpățână, Aioanei, Curchi, R. Martin și Amarinei.

“A fost un meci pe care l-am tratat cu seriozitate. Jucătorii noi-veniți s-au integrat cât de cât, dar mai avem mult de muncă în următoarele trei săptămâni pentru a face o echipă competitivă. Sper să arătăm ca o echipă care își dorește o clasare pe podium încă din turul campionatului”, a declarat antrenorul secund al Forestei, Mihai Guriță.

Până la startul noului sezon al Ligii a III-a, Foresta mai are programate trei me­ciuri de verificare în compania for­ma­țiilor CSM Ro­man (8 august), CSM Paș­cani (11 august) și Şomuz Fălticeni (14 august). (Dă­nuț CHI­­­DOVEȚ)

Vezi si

Bucovina Rădăuți rămâne neînvinsă în play-off-ul Ligii a III-a

În etapa a IV-a, echipa antrenată de Ovidiu Murariu a remizat, scor 0-0, pe terenul …