Thursday , September 29 2022

Foresta a câștigat amicalul cu Ceahlăul Piatra Neamț

“Galben-verzii” s-au impus sâmbătă, pe stadionul Areni, în fața grupării nemțene, cu scorul de 3-0, prin golurile marcate de Grumezescu, Artenie și Martin Amical. Foresta - Ceahlaul

Foresta a reușit a doua victorie de la startul pregătirilor de vară, după ce s-a impus în meciul amical disputat sâmbătă, pe stadionul Areni, în fața viitoarei colege din Liga a III-a, CSM Ceahlăul Piatra Neamț, cu scorul de 3-0.

Aflați la finalul perioadei de semicantonament, “galben-verzii” au deschis scorul la jumătate de oră de la fluierul de start, prin Grumezescu, care a înscris cu un șut din interiorul careului. Până la pauză, trupa condusă de Bogdan Tudoreanu și Mihai Guriță și-a dublat avantajul prin Artenie, care a primit o pasă la limita off-side-ului, i-a ciupit mingea goal­­­­keep­­erului nemțean și a înscris cu poarta goală. Scorul final, 3-0 în favoarea echipei sucevene, a fost stabilit de nou-intratul Martin, în repriza secundă, cu o execuție la colțul lung din interiorul careului.

Foresta: G. Niga – Onofraș, Samba, Vițelaru, Ghimp – Ionescu – Rigoni, Lungu, Artenie, Faiola, Gru­mezescu. Pe parcursul meciului au mai intrat: Ursachi, Cotuna – Fares, Negură, Căpățână, Aioanei, Curchi, R. Martin și Amarinei.

“A fost un meci pe care l-am tratat cu seriozitate. Jucătorii noi-veniți s-au integrat cât de cât, dar mai avem mult de muncă în următoarele trei săptămâni pentru a face o echipă competitivă. Sper să arătăm ca o echipă care își dorește o clasare pe podium încă din turul campionatului”, a declarat antrenorul secund al Forestei, Mihai Guriță.

Până la startul noului sezon al Ligii a III-a, Foresta mai are programate trei me­ciuri de verificare în compania for­ma­țiilor CSM Ro­man (8 august), CSM Paș­cani (11 august) și Şomuz Fălticeni (14 august). (Dă­nuț CHI­­­DOVEȚ)

Vezi si

20 de tineri de la Liceul cu Program Sportiv Suceava se alătură proiectului ”Rugby pentru toți”

Aceștia se vor bucura de toate beneficiile celorlalți tineri din program, și anume ateliere de …