Thursday , April 25 2024

Florin Plămadă, împrumutat până în vară la CSMS Iaşi

Plamada [800x600]

  “Noi aveam nevoie de un fundaş tânăr, iar Florin Plămadă a fost varianta cea mai bună, antrenorul Marius Lăcătuş dorindu-l la echipă. Plămadă era cu FC Botoşani în Antalya, unde suntem şi noi, astfel că jucătorul a venit deja în cantonamentul nostru”, a declarat preşedintele grupării ieşene, Florin Prunea

 

Preşedintele FC Botoşani, Cornel Sfaiţer, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că fundaşul central Florin Plămadă a fost împrumutat până în vară la CSMS Iaşi.
“Am luat decizia de a-l împrumuta pe Florin Plămadă la CSMS Iaşi, deoarece noi aveam nouă fundaşi în lot şi era clar că are şanse foarte mici să joace la noi. El este un tânăr foarte talentat, care cu siguranţă va evolua la Iaşi, o formaţie care luptă pentru promovarea în Liga I. Sunt convins că în vară Florin va reveni cu mai multă experienţă şi cu meciuri în picioare”, a spus Cornel Sfaiţer.
Preşedintele grupării ieşene, Florin Prunea, a confirmat trecerea jucătorului la echipa din dealul Copoului: “Noi aveam nevoie de un fundaş tânăr, fiind nevoiţi să folosim doi jucători under 21 în fiecare meci. Florin Plămadă a fost varianta cea mai bună, antrenorul Marius Lăcătuş dorindu-l la echipă. Plămadă era cu FC Botoşani în Antalya, unde suntem şi noi, astfel că jucătorul a venit deja în cantonamentul nostru”.
Florin Plămadă are 21 de ani, este internaţional de tineret şi a fost achiziţionat de FC Botoşani în 2013, de la Rapid CFR Suceava.

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …