Friday , April 19 2024

Florin Cristescu revine pe banca Forestei la meciul cu Metalul Buzău

“E o deplasare lungă, pe care o facem în ziua meciului, dar sperăm să facem un joc bun. Pentru asta însă trebuie să arătăm o altă atitudine pe teren”, a declarat noul antrenor al Forestei înaintea meciului din Crâng, programat astăzi, de la ora 17.00 

Foresta evoluează astăzi, de la ora 17.00, pe terenul Metalului Buzău, în primul meci din acest sezon cu Florin Cristescu pe banca tehnică. “Galben-verzii” au plecat în această dimineață spre Buzău cu un lot de jucători în care nu se regăsesc Vițelaru, Celeadnic și Mateiciuc, toți trei fiind dați accidentați. “E o deplasare lungă, pe care o facem în ziua meciului, dar sperăm să facem un joc bun. Pentru asta însă trebuie să arătăm o altă atitudine pe teren. Pe partea de pregătire fizică nu am ce îmbunătăți, dar vrând-nevrând trebuie să fac câteva schimbări în primul 11. Nemaiavând presiunea rezultatelor în campionat, probabil voi da mai mult credit tinerilor din lot, să vedem pe cineva vom putea miza concret în sezonul viitor”, a declarat antrenorul Florin Cristescu.

În meciul direct din tur, Fo­resta s-a impus pe Areni, în fața Metalului, cu 4-0, prin golurile lui Grumezescu (2), Mateciuc, plus un autogol.

Şomuz Fălticeni este victimă sigură la Galați

Şomuz are o misiune imposibilă în etapa a XXII-a a Ligii a III-a, trupa lui Geo Stanca și Iulian Darabă urmând să evo­luează astăzi, de la ora 17.00, pe terenul Oțelului Galați. Cu 11 goluri încasate în ultimele două meciuri, fălticenenii sunt victime sigure în fieful fostei campioane.

“Ne așteaptă o deplasare grea la Ga­lați, unde nu ne pu­­tem propune prea multe. O să încercăm să ne mobilizăm pentru următoarele eta­pe”, a declarat an­­trenorul Iulian Darabă, care nu va putea miza contra Oțelului, pe Kuruc, accidentat la mână, și Tomescu, suspendat.

În meciul tur, Şo­muz Fălticeni a condus Oțelul la pauză prin golul lui Ungureanu, dar a pierdut în final în fața gălățenilor cu scorul de 1-5.

Programul etapei a XXII-a:

CSM Pașcani – Bucovina Rădăuți

Ştiința Miroslava – FC Botoșani II

CSM Râmnicu Sărat – Ceahlăul

Sănătatea Darabani – Gloria Buzău

Oțelul Galați – Şomuz Fălticeni

Sporting Liești – CSM Focșani

Metalul Buzău – Foresta Suceava

CSM Râmnicu Sărat va sta. (Dănuț CHIDOVEȚ)

 

 

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …