Thursday , April 25 2024

Florin Costea si-a reziliat contractul cu Steaua

Gigi Becali a confirmat că Florin Costea şi-a reziliat contractul cu Steaua. “După ce a auzit ce am declarat eu l-a sunat pe Victor. Hîrtia era deja făcută de dimineaţă, trebuia doar să o semneze. E bine că am scăpat şi el de noi, şi noi de el. Acum poate să se ducă unde vrea, dar nu ştiu dacă îl vrea cineva. Pe el îl strică mentalitatea aia, că el trebuie să joace neapărat. Dacă nu era aşa îl mai ţineam să mai încerc cu el”, a spus Becali la Versus, pe GSP TV.

În urma scandalului avut cu Gigi Becali, Florin Costea şi-a reziliat contractul cu Steaua. Însoţit de avocatul Dan Idita, Florin Costea s-a dus la Palat, acolo unde şi-a reziliat contractul cu Steaua.

În perioada petrecută la Steaua, Florin Costea nu a reuşit decît două goluri, unul cu Oţelul Galaţi în campionat şi unul în Europa League, cu Maccabi Haifa, atunci cînd roş-albaştrii s-au impus cu 4-2.

Gigi Becali a reacţionat la adresa lui Florin Costea, care nu a acceptat să plece la Petrolul Ploieşti. Patronul Stelei vrea să scape de fostul jucător al Craiovei, dar jucătorul nu acceptă să plece.

“Florin Costea de mîine se va antrena numai cu accidentaţii. Nu mai intră în vederile echipei. Vreau să scap de el. Are ceva la cap. După ce a luat de la mine vreo 300.000 de euro, mai vrea şi de la Walter şi el a driblat fotbalul. Te doare capul cu el. Îi dau amendă de 30% şi îl ţin numai în tribună! I-am zis să plece liber, nu mai am nevoie de banii lui. Vreau să fac curat la echipă”, a spus Gigi Becali la Versus de la GSPTV.

gsp.ro

Vezi si

CSU Suceava este finalistă în Campionatul Național pentru tineret

CSU Suceava s-a calificat în finala Campionatului Național de handbal masculin pentru tineret, după ce …