Thursday , March 28 2024

Florentin Petre: “Mergem să câștigăm la Snagov”

“Am avut un parcurs bun în ultimele etape și sunt convins că ne vom întoarce cu puncte. Avem nevoie de continuitate în rezultate”, a declarat antrenorul Forestei înaintea meciului de mâine cu Sportul

Florentin-Petre-2

Foresta caută al patrulea rezultat pozitiv consecutiv cu Florentin Petre pe banca tehnică în meciul cu Sportul Snagov, programat mâine, de la ora 11.00, pe stadionul din Ghermănești, în cadrul etapei a XVIII-a a ligii secunde.

“Mergem să câștigăm la Snagov, chiar dacă știm că nu ne așteaptă un meci ușor. Sportul are o echipă bună și un fost mare jucător pe banca tehnică (n.r. Vivi Răchită), dar și noi am avut un parcurs bun în ultimele etape și sunt convins că ne vom întoarce cu puncte. Avem nevoie de continuitate în rezultate”, a declarat Florentin Petre.

Seful băncii tehnice de pe Areni nu este speriat de faptul că gruparea ilfoveană a primit un singur gol, și acela din penalty, în cele opt meciuri disputate până acum pe teren propriu. “Noi le vom da două”, a spus antrenorul Forestei.

Florentin Petre are însă puține soluții la dispoziție pentru primul “11” pe care îl va trimite mâine în teren, în condițiile în care Eridson, Secrier și Cerlincă sunt accidentați, în vreme ce Acolatse nu s-a întors de la naționala statului Togo. Singura veste bună este legată de revenirea în lot a lui Sumanariu, care a fost suspendat în runda precedentă.

De partea cealaltă, ilfovenii sunt prudenți înaintea duelului cu Foresta. “Intâlnim un adversar puternic, cu mulți jucători de valoare. Cerlincă, Matei sau fostul meu jucător de la Petrolul, Stănescu, sunt doar câțiva dintre ei. Ne așteaptă, clar, un meci dificil”, a declarat antrenorul Vivi Răchită.

Formația suceveană va face deplasarea la Snagov cu un ­mij­loc de transport pus la dispoziție de firma Tarsin, cu care a semnat zilele trecute un nou contract de colaborare. (Dănuț CHIDOVET)

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …